Çakma PS4 kolu alınır mı?

Fikrinize saygı duyarım, söylediklerinize göre konsol deneyiminiz ya çok az ya da hiç yok neden bu kadar çok üstelemenizi anlamadım o kadar.
Hocam genelde forumda bir çok kişi böyle alacağın şeyi asla foruma sorma sadece anlatım videolarını izle. 4070 Alsanız bile alınmaz şu şu var diyenler çıkar. Al geç keyfine bak. Ben mouse alcağımda sordum 2 ay gider 3 milyon ömrü var dediler 3 yıl oldu hala taş gibi sağlam.

Fikrinize saygı duyarım, söylediklerinize göre konsol deneyiminiz ya çok az ya da hiç yok neden bu kadar çok üstelemenizi anlamadım o kadar.
konsollardan değil kollardan bahsediyoruz ayrıca bilmem kaç yıldır konsol kullanıyorum. Bide bunu bu kadar üstlenmemin sebebi senin kararını etkiliyor olması. Yoksa umrumda dahi olmaz. Evet konu sahibide senmissin 😅 güncelleme ile "ks" yazısı kalkmış. Ama genede dediğim gibi çakma kol alma dahada uzatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Hocam genelde forumda birçok kişi böyle alacağın şeyi asla foruma sorma sadece anlatım videolarını izle. 4070 alsanız bile alınmaz şu şu var diyenler çıkar. Al geç keyfine bak. Ben mouse alacağım da sordum 2 ay gider 3 milyon ömrü var dediler 3 yıl oldu hala taş gibi sağlam.

Teşekkür ederim vallahi dostum senin gibi insanlar olmasa insanların akıllarında soru işaretleri kalmaz.

Arkadaşlar merhaba, PS4'üm var orijinal kolu biraz yıprandı orijinal kolların fiyatları çok uçuk olduğu için çakma ya da replika denilen kollardan almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar FPS ve hikayeli tarz oyunlar, alacağım kolu ana kol olarak kullanacağım yani sizce almaya değer mi kullanan varsa hemen bozuluyor mu iş yapar mı?

Bunu almayı düşünüyorum kullanan alan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Kanka bende var bundan yok ama double shock 4 var gayet memnunum ölü bölgesi %3 4 sana önerim bunu alma çakma alsan bile 1000-1500TL arası al 500 400 TL'ye aldığın kol hiç dayanmaz çakmanında bir kalitesi vardır benimki de sahte ama bu alınmaz.

Kanka bende var bundan yok ama double shock 4 var gayet memnunum ölü bölgesi %3 4 sana önerim bunu alma çakma alsan bile 1000-1500TL arası al 500 400 TL'ye aldığın kol hiç dayanmaz çakmanında bir kalitesi vardır benimki de sahte ama bu alınmaz.

Link varsa atar mısın hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241212_214110_Trendyol.jpg
    Screenshot_20241212_214110_Trendyol.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı