O yüzden almasın diyoruz burada bu kolu alırsa FPS oyunu hayatta oynayamaz tabii deneyimlemeden konuşmak kolay nişan nasıl alacak adama anlat bakayım. Zevk falan da vermez hissiyatı leş gibidir. Biliyoruz ki konuşuyoruz burada.
Vallahi öncesi Rampage'in PS4 kolunu kullandım fabrika çıkışlı analoğunda sıkıntı vardı o zaman için iade etmek istemedim keşke etseymişim ama o kolla Rainbow Fortnite God of War ve RDR 2 oynadım ki RDR 2 gibi devamlı X e basma gereği olan oyunda sıkıntı olmadı sadece analoğu gün geçtikçe daha kötü oldu oda fabrika çıkışlı arızalı olduğundan ve iade etmediğimden benden kaynaklı bir durumdu.
Vallahi öncesi Rampage'in PS4 kolunu kullandım fabrika çıkışlı analoğunda sıkıntı vardı o zaman için iade etmek istemedim keşke etseymişim ama o kolla Rainbow Fortnite God of War ve RDR 2 oynadım ki RDR 2 gibi devamlı X e basma gereği olan oyunda sıkıntı olmadı sadece analoğu gün geçtikçe daha kötü oldu oda fabrika çıkışlı arızalı olduğundan ve iade etmediğimden benden kaynaklı bir durumdu.
Rampage'ninki gene iyi ama gene de FPS oyunu falan oynanması imkansız adamlar mouse ile nişan alamıyor, gidecek çakma ölü bölgeli kolla adam vurucak. düşüncesi bile komik.
Dostum zaten 500'TL'lik bir üründen gidip orijinal kol hissi beklemek haksızlık olur. Adam alınır mı? Alınmaz mı diyor belki bütcesi buna yeter. Bence alınır. FPS oyunu oynar. Sıkıntı yaşarsada çok problem olmaz bence zevk alır.
Hocam alınır fotoğraflı yorumlar var bir sürü bakın beğenirseniz alın bence fiyatının hakkını verir diye düşünüyorum. Ama benim aldığım bu değildi şansına bağlı birkaç sorun yaşayabilirsin.
Rampage'ninki gene iyi ama gene de FPS oyunu falan oynanması imkansız adamlar mouse ile nişan alamıyor, gidecek çakma ölü bölgeli kolla adam vurucak. Düşüncesi bile komik.
Konsol deneyiminiz ne kadar bilmiyorum ama 2017'den beri konsolla oyun oynuyorum orijinal ve dediğim gibi orijinal olmayan kollarla deneyimim oldu oynanış açısından bir sorun yaşamadım.
Konsol deneyiminiz ne kadar bilmiyorum ama 2017'den beri konsolla oyun oynuyorum orijinal ve dediğim gibi orijinal olmayan kollarla deneyimim oldu oynanış açısından bir sorun yaşamadım.
Rampage'ninki gene iyi ama gene de FPS oyunu falan oynanması imkansız adamlar mouse ile nişan alamıyor, gidecek çakma ölü bölgeli kolla adam vurucak. Düşüncesi bile komik.
Arkadaşlar bu forumda şunu anlamıyorum. Adamın bütçesi yok diyelim şu alınır mı diyor. Yok alınmaz diyip 4,5 kat daha pahalı şeyi önerip bunu al diyorsunuz yoksa olmaz diyorsunuz. Alsın işini görür kullanır 1 sene. Daha ne olcak bu paraya.
Arkadaşlar bu forumda şunu anlamıyorum. Adamın bütçesi yok diyelim şu alınır mı? Diyor. Yok alınmaz deyip 4,5 kat daha pahalı şeyi önerip bunu al diyorsunuz yoksa olmaz diyorsunuz. Alsın işini görür kullanır 1 sene. Daha ne olacak bu paraya.
Reis yıllardır bu forumdayım genel olarak çoğu kişi böyle. Çöp kol diyorsunuz ama belki adam daha iyisini alamıyor. Alsın oynasın ne olacak bir kaç ay en kötü hevesini atar.
Reis yıllardır bu forumdayım genel olarak çoğu kişi böyle. Çöp kol diyorsunuz ama belki adam daha iyisini alamıyor. Alsın oynasın ne olacak birkaç ay en kötü hevesini atar.