Çakma şarj aleti kullanmak iPhone 13'e hasar vermiş midir?

Accilibator

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 13 aldım ama şarj cihazını kaybettim, bende mecburen 1-1, 5 hafta kadar çakma şarj kullandım. Telefon gayet kaliteli ama şu an yazarken bile telefonun şarjı hızlı bitiyor gibi. Sizce bu kalıcı hasar mı yoksa orijinal yeni şarj cihazı alsam düzelir mi?

Arkadaşlar iPhone 13 aldım ama şarj cihazını kaybettim, bende mecburen 1-1, 5 hafta kadar çakma şarj kullandım. Telefon gayet kaliteli ama şu an yazarken bile telefonun şarjı hızlı bitiyor gibi. Sizce bu kalıcı hasar mı yoksa orijinal yeni şarj cihazı alsam düzelir mi?
Arada öyle oluyor mesela şarjım 15 kaldığında bazen 2 dakikada sıfır oluyor bazen yarım saatte bitiyor tabii benimki samsung iphoneyi bilemem ama arada oluyor.

Vermiş midir bilmem ama dahab fazla kullanırsan verebilir.

Arada öyle oluyor mesela şarjım 15 kaldığında bazen 2 dakikada sıfır oluyor bazen yarım saatte bitiyor tabii benimki Samsung IPhone'yi bilemem ama arada oluyor.

Bende de oluyor Android kullanıyorum.

Orijinal şarj aleti ile şarj etmeye başladığında normale dönecektir. Mesela ben gün içinde araç içindeki USB üzerinden şarj ettiğimde şarjım, orijinal şarj aleti ile şarj ettiğime göre daha çabuk tükeniyor. Akşam eve geldiğimde şarj durumuna göre adaptör ile şarj etmeye dikkat ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı