Çözüldü Çakma Switch Pro kontrolcüsünde Motion Control özelliği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

469826

Hectopat
Makaleler
16
Cemu’dan BOTW oynuyorum da bazı Shrine’larda o saçma sapan hareketli puzzle’lar var. Mouse’ın sağ tıkı ile yapma olayı var “Cemu no Gyro” programı ile ama, yine de bir tane bulmacayı çözmem aşırı vaktimi alıyor çünkü pratik değil. O yüzden internette çakma Switch Pro Controller almak aklıma geldi, hem fiyatı da düşük. En kötü yedek kol olur, kullanan birileri varsa düzgün çalışıyor mu? Tabi Motion olayının da çalışması önemli.

Evet var. Motion Control ve jiroskop mevcut.
İyiymiş, peki bu çakma kontrolcüler sıkıntısız çalışıyor mu acaba, bizzat kullandınız mı?
Alıp 3 gün sonra bozulan türden şeylerse paramı havaya atmak istemiyorum çünkü, eksileri neler ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? Bir de motion özelliği Cemu'da çalışır mı?
Şundan almayı düşünüyorum bu arada.

İyiymiş, peki bu çakma kontrolcüler sıkıntısız çalışıyor mu acaba, bizzat kullandınız mı?
Alıp 3 gün sonra bozulan türden şeylerse paramı havaya atmak istemiyorum çünkü, eksileri neler ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? Bir de Motion özelliği Cemu'da çalışır mı?
Şundan almayı düşünüyorum bu arada.

Evet çalışır Cemu ile. Bir problemi yok.

Bu daha güzel olur:

@469826

Kolun görünüş olarak sade durması tercihim, eğer tek farkı görünüşleriyse standart olan siyahı alırım muhtemelen. Ama o desenlilerden, Super Smash Bros olanı daha iyi duruyor, Xenoblade Chronicles'a kıyasla. Ama ürünlerin satıcıları farklı, ondan dolayı mı bu ürünü attınız görüntüsünden dolayı mı?

Kolun görünüş olarak sade durması tercihim, eğer tek farkı görünüşleriyse standart olan siyahı alırım muhtemelen. Ama o desenlilerden, super smash bros olanı daha iyi duruyor, xenoblade Chronicles'a kıyasla. Ama ürünlerin satıcıları farklı, ondan dolayı mı bu ürünü attınız görüntüsünden dolayı mı?

Görüntüsünden dolayı canım. Değişiklik olsun. 🌹

Görüntüsünden dolayı canım. Değişiklik olsun. 🌹
Sanırım alacağım ama arada kalmadım da değil, yorumlarda orijinalinden neredeyse hiç farkı olmadığı gibi yorumlar olsa da sıkıntı yaşayanları da gördüm. Sıkıntı çıkarsa yardımcı olacaklarını da sanmadığımdan biraz kumar olacak bu alışveriş ama, sıkıntısız çalışır ve kullanabilirsem çok iyi olacak bu fiyata. Teşekkürler.

Sanırım alacağım ama arada kalmadım da değil, yorumlarda orijinalinden neredeyse hiç farkı olmadığı gibi yorumlar olsa da sıkıntı yaşayanları da gördüm. Sıkıntı çıkarsa yardımcı olacaklarını da sanmadığımdan biraz kumar olacak bu alışveriş ama, sıkıntısız çalışır ve kullanabilirsem çok iyi olacak bu fiyata. Teşekkürler.

Rica ederim. Sorun olursa yazarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı