Çakmak almanın yaş sınırı var mı?

Marketten değil, bakkaldan alır sigarayı reşit olmayan bir birey. Hiçbir zincir market 18 yaş altına sigara satmaz/satamaz.
Ekomini adında açılan marketler zincir market mi? Benim evin arkasında ekomini var ve yaşıma falan bakmadan her türlü şeyi istediğimde veriyor.

Ekomini adında açılan marketler zincir market mi? Benim evin arkasında ekomini var ve yaşıma falan bakmadan her türlü şeyi istediğimde veriyor.
Hayır, onlar franchise sistemiyle çalışıyor. Yani herhangi biri anlaşırsa marka adını kullanarak açıyor ve kendisi işletiyor. Benim bahsettiklerim Migros, A101, CareffourSA vs...

Clipper çakmak koleksiyonu yapmak istiyorum ama marketlerde çakmak alırken yaş sınırı var mı?

Bugün Şok markette başıma geldi. Önümde tahminimce 16 17 yaşında bir çocuk sigara alıyordu. Bende istedim ve bana kimlik sordu. Sakallarımda duruyor Neyse dedim. Onun ne farkı var ben onu tanıyorum dedi. Kimlik göstermeyeceğimi buna hakkı olmadığını söyledim. Bende vermem dedi. Buna yetkiniz yok deyip yan marketten aldım. Yanlış anlaşılma olmasın 18 yaşındayım.

Ya olsa ne olur olmasa ne olur burası Türkiye kardeşim montumun ipini yakacağım diyecen verecek sana işte.

Yok heralde bugun şoktan 2 çakmak aldım bişi demedi biri pürmüzlü turboçakmak gibi biri normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…