mhmtkralord
Picopat
Alacağın yere göre değişir.
Ekomini adında açılan marketler zincir market mi? Benim evin arkasında ekomini var ve yaşıma falan bakmadan her türlü şeyi istediğimde veriyor.Marketten değil, bakkaldan alır sigarayı reşit olmayan bir birey. Hiçbir zincir market 18 yaş altına sigara satmaz/satamaz.
Hayır, onlar franchise sistemiyle çalışıyor. Yani herhangi biri anlaşırsa marka adını kullanarak açıyor ve kendisi işletiyor. Benim bahsettiklerim Migros, A101, CareffourSA vs...Ekomini adında açılan marketler zincir market mi? Benim evin arkasında ekomini var ve yaşıma falan bakmadan her türlü şeyi istediğimde veriyor.
Clipper çakmağı olanlar satıyorsa alırsın satmıyorsa almazsın. Basit.Bir sürü market var tek tek soramam, bilgisi olan söylesin diye açtım konuyu zaten.
Clipper çakmak koleksiyonu yapmak istiyorum ama marketlerde çakmak alırken yaş sınırı var mı?
Daha çok sigara ile özleştiği için sorun çıkarıyor bazı yerler, bir kere alsam sorun çıkmaz ama koleksiyon yaptığım için çokça kez alacağım.
Marketten değil, bakkaldan alır sigarayı reşit olmayan bir birey. Hiçbir zincir market 18 yaş altına sigara satmaz/satamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.