Çakmakla anakartı yaktım

Borozan08

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün anakartı sökmek için vidaya ateş tuttum bayağı yanık koktu anakartı yakmış olabilirim. Takmayı denersem bir şey olur mu patlar mı ya da diğer parçalar hasar görür mü çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün anakartı sökmek için vidaya ateş tuttum bayağı yanık koktu anakartı yakmış olabilirim. Takmayı denersem bir şey olur mu patlar mı ya da diğer parçalar hasar görür mü çalışır mı?

Vidaya ates neden tuttunuz ben sahsen vidaya ETS tutunca vidanın çıktıgını hiç gormedim yaktıgınız yaeri çevresinin gorselini atar mısın?

Tamire götürebilirsin bence kısa devre yaparsa direk anakart ölür.

Önce bir takıp dene. Merak etmeyin dediğiniz gibi birşey olmaz.

Hocam çıkmayan, dönmeyen vidaya azıcık WD40 sıkıp biraz bekleyin. Umarım veri yollarına zarar vermemişsinizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı