Çok fazla araştırmadım ama bildiğime göre vücudun titreşimleriyle alakalı. Çakraları aktifleştirmenin bir çok yolu var. Bitkisel karışımlar, meditasyon vs.
Onun dışında çok fazla pozitif düşünce falan gerekiyor diyorlar, onu da yapanları ben çok samimi bulmuyorum.
Çeşme suyu, konsantre gıdalardan falan uzak durursan vücudun arınmaya başlar. Kireçli epifiz bezi vs düzelir, titreşimin artar.
Et, tavuk vs tüketmemekte önemli. Buda'nın bir sözü var; Nirvanaya giden yolda et tüketmemek gerekir. Nedeni; Hayvanlar ölürken bütün hücreleri negatif enerjiyle titreşir. O düşük titreşimli bedeni yediğin zaman, düşük titreşimli gıda senin vücudunun titreşimini düşürmeye çalışır, düşürür.
O yüzden bazı oyunlarda rastlantı yaşadım bunun üzerine, ölen canlının üzerinde ayin yapıp onun titreşimini yükseltmeye çalışıyorlardı sanırsam. Ben öyle düşünüyorum.
Hatta bunun üzerine bir şey daha hatırladım; Meyveler tam olgunlaşmadığı zaman titreşimleri düşük olur, düşük titreşimli gıdayı yediğiniz zaman yine titreşiminiz düşer.