Çakra nedir?

Çakra açmanın 2 3 tane temel yolu vardır ancak size en ulaşılabilir yöntemi yazıyorum. Volkan camı taşını yani obsidyen kullanacağız. İlk başta herhangi bir simya odasına gitmemiz gerek orada yeterli sıcaklık ile birlikte volkan camını işlemeye başlıyoruz. Toksik maddelerden arındırmak için için sabun taşı tozu serpiştiriyoruz bunun sayesinde ise elimize tamamen saflaştırılmış volkan camı kalıyor. Bunun üzerine özel rünik dizilimi yazarak simya ocağına işliyoruz ardından ise yeterli ısıya ulaştığı zaman bunu 12 farklı kadim iğneye dönüştürmek kalıyor.
Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ise herhangi bir uyanış odasına gitmemiz gerekir. Burada ise 12 tane iğneyi 12 meridyenin kesişim noktalarına saplıyoruz. Bu şekilde vücudumuzda bulunan tüm meridyenleri hem yeniden ypılandırmış hem de gücümüze güç katmış oluyoruz neden çünkü en fazla 10 meridyen açabilir insanlar.
Bu şekilde çakra emilimini arttırır ve kage bunshin no Jutsu'yu çok daha kolay ve etkili bir biçimde uygularsınız.

Çok fazla araştırmadım ama bildiğime göre vücudun titreşimleriyle alakalı. Çakraları aktifleştirmenin bir çok yolu var. Bitkisel karışımlar, meditasyon vs.
Onun dışında çok fazla pozitif düşünce falan gerekiyor diyorlar, onu da yapanları ben çok samimi bulmuyorum.
Çeşme suyu, konsantre gıdalardan falan uzak durursan vücudun arınmaya başlar. Kireçli epifiz bezi vs düzelir, titreşimin artar.

Et, tavuk vs tüketmemekte önemli. Buda'nın bir sözü var; Nirvanaya giden yolda et tüketmemek gerekir. Nedeni; Hayvanlar ölürken bütün hücreleri negatif enerjiyle titreşir. O düşük titreşimli bedeni yediğin zaman, düşük titreşimli gıda senin vücudunun titreşimini düşürmeye çalışır, düşürür.

O yüzden bazı oyunlarda rastlantı yaşadım bunun üzerine, ölen canlının üzerinde ayin yapıp onun titreşimini yükseltmeye çalışıyorlardı sanırsam. Ben öyle düşünüyorum.

Hatta bunun üzerine bir şey daha hatırladım; Meyveler tam olgunlaşmadığı zaman titreşimleri düşük olur, düşük titreşimli gıdayı yediğiniz zaman yine titreşiminiz düşer.

Son düzenleme:
Çakra açmanın 2 3 tane temel yolu vardır ancak size en ulaşılabilir yöntemi yazıyorum. Volkan camı taşını yani obsidyen kullanacağız. İlk başta herhangi bir simya odasına gitmemiz gerek orada yeterli sıcaklık ile birlikte volkan camını işlemeye başlıyoruz. Toksik maddelerden arındırmak için için sabun taşı tozu serpiştiriyoruz bunun sayesinde ise elimize tamamen saflaştırılmış volkan camı kalıyor. Bunun üzerine özel rünik dizilimi yazarak simya ocağına işliyoruz ardından ise yeterli ısıya ulaştığı zaman bunu 12 farklı kadim iğneye dönüştürmek kalıyor.
Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ise herhangi bir uyanış odasına gitmemiz gerekir. Burada ise 12 tane iğneyi 12 meridyenin kesişim noktalarına saplıyoruz. Bu şekilde vücudumuzda bulunan tüm meridyenleri hem yeniden ypılandırmış hem de gücümüze güç katmış oluyoruz neden çünkü en fazla 10 meridyen açabilir insanlar.
Bu şekilde çakra emilimini arttırır ve kage bunshin no Jutsu'yu çok daha kolay ve etkili bir biçimde uygularsınız.
Kage Bunshin No Jutsu yapabileceğim yani :D

Yazmayı da unutmuşum tabii bu işlemleri yapmadan önce neredeyse 25 30 bambu bardağına yakın bitkisel ilaç tüketmeniz gerekir yoksa bir fayda göremezsiniz. Görsenizde 12 meriyenin tamamını açsanız dahi yarısı açık olacağından çok etkili olmaz.

Kage bunshin no jutsu yapabileceğim yani :D.

Tabi tabii eğer bunlar uygulanırsa kadim dövüş stillerini öğrenip yıldırımlara hükmedebilirsiniz. Chidori hikaye kalır yanında.

Bu arada bu işlemlerin olduğu anime Wu Shen Zu Zai yani Martial Master isimli Çin donghuasıdır ve güzeldir izleyebilirsinizi isterseniz link atarım.

Kafam allak bullak ama çakarı kısaca anlatayım.
Devlet ile en ufak ilişkisi olmayıp, altına Mercedes çekince otomatik olarak takılan bir şeydir. Otobanda çakarları açarak herkese selektör çakarlar ama bana çakamazlar. Çaktıkları an inat olsun diye full gaz gidiyorum, neyse selektör çaktıkları kişiler devlet ile ilgili biri zannettiği için hemen yol verir ve bu çakarlı arkadaşlar selektör çaka çaka gider.
Siyah Passat, Siyah S serisi, Audi A6 gibi araçlarda çakar görüyorsanız, ya Devlet Bahçelinin konvoyudur. Bu arada konvoyuna bayılıyorum. 2. seçenek ise çakar taktırıp herkese selektör yapan tiplerdir.
Bu konu ne zaman çakra oldu? :D

Yazmayı da unutmuşum tabii bu işlemleri yapmadan önce neredeyse 25 30 bambu bardağına yakın bitkisel ilaç tüketmeniz gerekir yoksa bir fayda göremezsiniz. Görsenizde 12 meriyenin tamamını açsanız dahi yarısı açık olacağından çok etkili olmaz.

Tabi tabii eğer bunlar uygulanırsa kadim dövüş stillerini öğrenip yıldırımlara hükmedebilirsiniz. Chidori hikaye kalır yanında.

Bu arada bu işlemlerin olduğu anime wu shen zu zai yani martial Master isimli Çin donghuasıdır ve güzeldir izleyebilirsinizi isterseniz link atarım.
Waifu da bulabiliyor muyuz peki?

Waifu da bulabiliyor muyuz peki?

Oooo kralını bile bulursun peşinden 5 10 kız koşar bak eğer şöhreti yakalarsan. Douluo dalu yine Çin donghuasıdır 13 bölüm yayınlandı 131 bölümde olur tavsiyemdir izleyin Çince ama güzel bağımlısı olursunuz günde 70 bölümünü izledim siz düşünün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı