Trailblaser
Kilopat
Evet arkadaşlar dün akşam saçma sapan bir şekilde böyle bir durumla şok oldum. (bu hesap, sтеаm hizmet şartları sözleşmesi'nin olası bir ihlali nedeniyle şüpheli olarak işaretlendi. Bu hesap bir sтеаm çalışanı tarafından doğrulanıyor.). Hesabımı şüpheli olarak tespit edilmiş, Steam destekden ethan caldwell benimle iletişime geçti, konuştuk mesaj yoluyla uzun süre. Hesabınız süpheli olarak tespit ettik ve hesabınız askıya aldık, hesabı inceliyoruz dedi. Hesabımı sıfırlayacağını söyledi tüm değerli eşyalarınız kaldırılacaktır bu işlem sırasında. Tüm oyunlar silindi Steam'de, Counter-Strike 2 oynayan birisiyim bayağı pahalı değerli skinlerim var. Yaklaşık 35k para yatırdım, bende geçici olarak skinleri arkadaşıma gönderdim takası onayladım fakat skinler gelmedi, ethan caldwell ile tekrar iletişime geçtim dediği şey hesabınızı korumaya aldık, ve inceliyoruz bu zaman sürecinde takas edilebilir işlem kabul edilmez dedi ama bana başta hesabınızı sıfırlayacağız bu işlem sırasında tüm eşyalarınız kaldırılacaktır, eşyalarınızı geçici olarak arkadaşınıza veya başka hesabınıza aktarın dedi. Sıfırlama işlemi yapılmadan önce dediğini yaptım fakat skinler gelmedi, hesabım askıya alındığı için takas geri çevirildi. Steam envanterime de tekrar gelmedi skinler yani skinler yok oldu
. Ne yapacağım bu durumda yardımcı olabilecek var mı bana?
Son düzenleyen: Moderatör: