Kısaca mevzuyu anlatayım.
Telefon 1 hafta önce servise vermiştik %15 şarj varken telefonun kapanması sebebiyle telefon 1 gün sonra teslim edildi bir eksiği falan yoktu tamirci babamın arkadaşı zaten.
Sonra arkadaşım bana yazdı oyunda takas işleri yapıyoruz hesap takası yani oyun hesabı da bir tane e-postaya kayıtlı aynı e-postada da bir sürü kayıtlı oyun ve kredi kartları var işte senin hesabı takas edecektik (benim haberim yok bu işten) takas olmuş sonradan telefona bildirimler gelmeye başladı e-posta şifresi kurtarma numarası hatta adı değişmiş takas yapan arkadaşa da yazdık kendisinin yapmadığını söyledi bizde inanmadık tabii ki sonradan aynı e-postaya kayıtlı 2 Instagram hesabı (birinin değiştirmiştim e-posta adresini ama Instagram doğrulama için değiştirilen e-posta adresini istiyor yani hesaptaki a postası yerine b postasını biz yazdık ve doğruladık ama Instagram'a a postasına kod gönderiyor ve bizim buna erişimimiz yok) da gitti kayıtlı yaklaşık 5-6 Full hesap oyun, kayıtlı 2 kredi kartı ve sürekli gelen başarısız satın alım bildirimleri (olay olduğunda Papara'dan 22 bildirim gelmişti başarısız satın alımlarla ilgili)
Kısacası biz ne yapabiliriz? Unutmalı mıyız bu e-postayı? Ama hesap artık kimdeyse tam yetkiye sahip ve bir gün bu hesap üstünden başka bir şey olursa (polise kadar giden dolandırıcılık veya yasa dışı işler) suç bana kalır ve bunu kanıtlayamam diye korku üstünde yaşıyorum yardım edin ne olur istediğiniz bilgiyi veririm.