Çalınan Gmail hesabı nasıl kurtarılır?

MUHAMMEDALİ66

Megapat
Yer
Kocaeli/İzmit
Bundan 4 veya 5 yıl önceydi. Metin2'de item karşılığı Clash of Clans hesabımı verdim. E-posta adresimi ve şifremi verdikten sonra telefonum fabrika ayarlarına sıfırlandı ve ben şok olmuştum. Yani adam e-posta adresim sayesinde telefonumun içindeki her şeyi sildi. E-posta adresini hala hatırlıyorum. Şifremi Unuttum'a tıkladığımda adamın benim telefon numaramla değiştirdiği kendi numarası var. Ve hesabımı kurtarmak için başka hiçbir seçenek yok. Hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Fabrikaya sıfırlama olayına bayılıyorum. Benimde Gmailim bir şekilde alınmıştı kendi zeki sanan arkadaşımız verilerinden olmuştu :D.

Sorunuza gelirsek malesef alamazsınız. Olay yakın zamanda olsayda destek hattından falan alabilirdiniz ama şuan çok geç sanırım.

Fabrikaya sıfırlama olayına bayılıyorum. Benimde Gmailim bir şekilde alınmıştı kendi zeki sanan arkadaşımız verilerinden olmuştu :D.

Sorunuza gelirsek malesef alamazsınız. Olay yakın zamanda olsayda destek hattından falan alabilirdiniz ama şuan çok geç sanırım.
Destek hattından nasıl anlıyoruz hocam dün gece hesabımı çalıp kurtarma epostasını ve telefonumu silmişler elim kolum bağlı hayati önem taşıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı