Çalınan Google hesabı nasıl geri alınabilir?

Alamaz mıyím yani hesabımı telefon numarasını da değiştirmiş bu ne yahu.

Alamaz mıyím yani hesabımı telefon numarasını da değiştirmiş bu ne yahu.
Hocam eğer alamazsanız bütün hesaplarınızın şifresini değiştirin ve dediğim gibi o e-postaya bağlı olan hesapları da güvenli bir e-postaya bağlayın. Ayrıca bu işlemlerden önce Antivirüs programı ile tam tarama yaptırmayı da unutmayın Kaspersky önerimdir hatta Kaspersky İnternet Security'de var mı bilmiyorum ama Kaspersky Mobile de veri sızıntısı denetleyicisi var e posta üzerinden.

O e postaya bağlı olan hesaplarınızın e postasini başka bir e postaya bağlayın umarım doğrulama kodu falan istemez. Google müşteri hizmetleri ile de görüşün.
Müşteri hizmetleri cevap vermiyor nedense
Hocam eğer alamazsanız bütün hesaplarınızın şifresini değiştirin ve dediğim gibi o e-postaya bağlı olan hesapları da güvenli bir e-postaya bağlayın. Ayrıca bu işlemlerden önce antivirüs programı ile tam tarama yaptırmayı da unutmayın Kaspersky önerimdir hatta Kaspersky internet Security'de var mı bilmiyorum ama Kaspersky Mobile de veri sızıntısı denetleyicisi var e posta üzerinden.

Ve alamıyorum Epic gamex hesapbimi alsam yeter bana epostaya erismedence e posta dini nasıl degistiririm bilmiyorum o kadar lastiğim hesaplar gitti off.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı