Çözüldü Çalınan Google hesabı nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ariesflex

Decapat
Birkaç hafta önce Google hesabım çalındı ve hesabıma bağlı olan telefon numarasını vs. değiştirmiş. Mail çok önemli yerlerde kayıtlıydı ve ne kadar uğraşsam da başarılı olamadım. Ayrıca Google'ın iletişim maili gibi bir şey de bulamadım internette. Ne yapabilirim, yardımcı olabilecek var mı?

Birkaç hafta önce Google hesabım çalındı ve hesabıma bağlı olan telefon numarasını vs. değiştirmiş. Mail çok önemli yerlerde kayıtlıydı ve ne kadar uğraşsam da başarılı olamadım. Ayrıca Google'ın iletişim maili gibi bir şey de bulamadım internette. Ne yapabilirim, yardımcı olabilecek var mı?
Buraya bakınız.

Eski IP adresi yani sizin IP adresiniz üzerinden şifre değiştirme işlemini deneyin olmazsa senin hesabın diye bir şey kalmamış demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı