Çalınan hesabımdaki kartıma bir şey olur mu?

lostsoul09

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim hesabım çalınmıştı, yaklaşık 1 hafta öncesinde ben hesabı geri alabildim. Ama Papara kartım da hesapta kayıtlı olduğu için bilgilerin çalınmasında korkuyorum. Bu arada çalan adam hiç hesaba girmedi veya kartım ile bir şey Sagın aldı şu ana kadar.

Arkadaşlar, benim hesabım çalınmıştı, yaklaşık 1 hafta öncesinde ben hesabı geri alabildim. Ama Papara kartım da hesapta kayıtlı olduğu için bilgilerin çalınmasında korkuyorum. Bu arada çalan adam hiç hesaba girmedi veya kartım ile bir şey Sagın aldı şu ana kadar.
Ne hesabınız çalındı?

Kardeşim onla bunla hiç uğraşma. Ara müşteri hizmetlerini kartını kapattır çalındı olarak göster. Hesabını da güncelledim extra koruma altına al. Ama mutlaka müşteri hizmetleri ne hesabının çalındığı söyle kartını kapatsınlar. Yeni kart göndersinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı