daha fazla bilgi ver diyor. yeni bileti oluştururken hesabın ilk mailini kullanarak oluşturmanıistiyor. maile erişimin yoksa mail desteğe
başvur diyor.
Diyor ki, gönderdiğin bilgiler sahipliği kanıtlamak için yeterli değil. Hesabın ilk oluşturulduğu e-posta adresini kullanarak yeni bir destek talebi oluşturmanı istiyorlar. Yeni destek talebinde de bu mevcut talebin numarasını (ticket number) belirtmeni istiyorlar. O e-posta adresine de erişimin yoksa ve bir şekilde kurtaramayacaksan hesabında herhangi bir değişiklik yapmayacaklarmış.
Diyor ki, gönderdiğin bilgiler sahipliği kanıtlamak için yeterli değil. hesabın ilk oluşturulduğu e-posta adresini kullanarak yeni bir destek talebi oluşturmanı istiyorlar. Yeni destek talebinde de bu mevcut talebin numarasını (ticket number) belirtmeni istiyorlar. O e-posta adresine de erişimin yoksa ve bir şekilde kurtaramayacaksan hesabında herhangi bir değişiklik yapmayacaklarmış.
Maile artık erişiminin olmadığını söyle. Daha önce kulandığın banka veya kredi kartlarının son 4 hanesini ilet. Kullandığın CD keyleri ve Steam cüzdan kodlarını ilet. Aklıma başka bir şey gelmedi şu anlık.
Maile artık erişiminin olmadığını söyle. Daha önce kulandığın banka veya kredi kartlarının son 4 hanesini ilet. Kullandığın CD keyleri ve Steam cüzdan kodlarını ilet. Aklıma başka bir şey gelmedi şu anlık.
Oyunları Steam dışında farklı bir siteden satın alıp Steam üzerinden etkinleştirebildiğiniz oyun kodları. Bilmediğinize göre hiç kullanmamışsınız. Cüzdan kodlarını hesapta kullandığınız telefon numaranızı ve sizi doğrulayabilecek her şeyi iletin.
Oyunları Steam dışında farklı bir siteden satın alıp Steam üzerinden etkinleştirebildiğiniz oyun kodları. Bilmediğinize göre hiç kullanmamışsınız. Cüzdan kodlarını hesapta kullandığınız telefon numaranızı ve sizi doğrulayabilecek her şeyi iletin.
Hesap sizinse ve çalınan hesabınız Steam hesabıysa almama gibi bir şansınızın olduğunu düşünmüyorum. Endişe yapmayın, Steam bu konuda tek ve en iyi desteği sunan platform.
Hesap sizinse ve çalınan hesabınız Steam hesabıysa almama gibi bir şansınızın olduğunu düşünmüyorum. Endişe yapmayın, Steam bu konuda tek ve en iyi desteği sunan platform.
Onu ben de biliyorum ama ilk mail e erişimim olmadıgı için sıkıntı çıkarsa vermeyebilirler diye düşünüyorum erişimim olmadıgını da söyledim ama bilmiyorum.