Hesabım çalınmamasına rağmen bi' ara ticket atmıştım ''hesabım çalınma ihtimaline karşı bugünden itibaren hangi bilgileri not etmeliyim?'' diye. O zaman bana ilk mailin hesabı kurtarmak için tek yeterli şey olmadığını ve mail olmadan kurtarılabileceğini söylemişlerdi. Kendi sayfalarında da bununla ilgili bir makale bulunuyor.
Bu arada hesabınız nasıl çalındı? Özel değilse öğrenebilir miyim?
Hesabım çalınmamasına rağmen bi' ara ticket atmıştım "hesabım çalınma ihtimaline karşı bugünden itibaren hangi bilgileri not etmeliyim?" diye. O zaman bana ilk mailin hesabı kurtarmak için tek yeterli şey olmadığını ve mail olmadan kurtarılabileceğini söylemişlerdi. Kendi sayfalarında da bununla ilgili bir makale bulunuyor.
Vallaha benim de bir bilgim yok bir sabah kalktım giremedim sonra hesabın üzerime olmadıgını gördüm 2 yıl önce hesabı geri almaya çalışmak aklıma bile gelmemişti o zaman.
Hesabım çalınmamasına rağmen bi' ara ticket atmıştım "hesabım çalınma ihtimaline karşı bugünden itibaren hangi bilgileri not etmeliyim?" diye. O zaman bana ilk mailin hesabı kurtarmak için tek yeterli şey olmadığını ve mail olmadan kurtarılabileceğini söylemişlerdi. Kendi sayfalarında da bununla ilgili bir makale bulunuyor.