Steam Çalınan hesap için ne yapılabilir?

gorko

Hectopat
Daha fazla  
Sanırım Steam hesabım çalındı.
Telefon numarası, e-posta bana ait değildi.
Steam hesabını açmaya çalıştığımda şifre yazma yerine atmıştı Steam ismimi ve şifremi yazıktan sonra olmadı ve emindim şifremin bu olduğundan.
Şu anda da e-posta ve telefon numarası değişmiş. Hesabım arkadaş olarak ekli 1 haftadır giriş yapılmamış hesaba ben girmeyi denediğimden beri hesaba giriş yapılmamış. Kısacası ne yapacağım bilmiyorum desteğe de yazdım fakat elimde bir bilgi bulunmadığından bir şey yapamıyorum yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
Not: Steam hesabında oyunda ya da bakiye yok sadece kasalar için almak istiyorum.

Steam hesabını açmaya çalıştığımda şifre yazma yerine atmıştı Steam ismimi ve şifremi yazıktan sonra olmadı ve emindim şifremin bu olduğundan.
Şu anda da e-posta ve telefon numarası değişmiş. Hesabım arkadaş olarak ekli 1 haftadır giriş yapılmamış hesaba ben girmeyi denediğimden beri hesaba giriş yapılmamış. Kısacası ne yapacağım bilmiyorum desteğe de yazdım fakat elimde bir bilgi bulunmadığından bir şey yapamıyorum yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
Not: Steam hesabında oyunda ya da bakiye yok sadece kasalar için almak istiyorum.
E posta ve telefon numarası sana ait değilse zaten senin Steam hesabın olmuyor ki, yani alamazsın ulaşamazsın çünkü senin değilmiş zaten en başında.

E-posta veya telefonunuz olsaydı bir şekilde alabilirdiniz hocam. Hesabım bir çinli tarafından çalındı 1 aydır bakmamıştım sonradan farketmiştim. 2 gün içinde destekten geri almıştım. Yani bilgiler olunca herşey daha kolay oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı