Çalınan hesap için ne yapılır?

HUZUR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime H610m-k D4-IntelCore I3-14100f-İNTEL ARC A750-Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (1X)-Western Digital Green SN350-Vento Gamers-Arena FSP 650w
Valorant hesabı çalındı, e-posta değişti, hesap kilitlendi. Gmail'e mesaj geldi fakat konum Ankara/ABD yazıyor. Hesap kilitli, adam e-posta değişmiş, hesap güvenliğine girmiş. Google'dan sizce ne yapmalıyız? Bilet gönderdik ama bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz sabırlı ol, dönüş yaparlar. Hesap sizinse geri alabilirsiniz kardeşim TikTok'tan dolayı kaptırmıştı Valorant hesabını 3-4 saate geri kurtardım.

Merhabalar,

Hesaba ait ilk mail adresi tamamen sizin üzerinizdeyse şu anda endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok e-mail adresinize erişebiliyorsanız riot üzerinden destek talebi açıp en kısa sürede hesabınıza tekrardan erişim sağlayabilir ve oyununuza devam edebilirsiniz.

Eğer mail adresinize erişiminiz yoksa kullandığınız mail sağlayıcısının support ekibi size yardımcı olacaktır.

Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok, haydan gelen huya gider.

Riot otomatik hesap kurtarma aracını deneyin. Bekleyemiyorsanız. Ama kitlenmişse işe yarar mı bilmem denemek lazım.

Biraz sabırlı ol, dönüş yaparlar. Hesap sizinse geri alabilirsiniz kardeşim TikTok'tan dolayı kaptırmıştı Valorant hesabını 3-4 saate geri kurtardım.

Merhaba,

Hesaba ait ilk mail adresi tamamen sizin üzerinizdeyse şu anda endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum yok e-mail adresinize erişebiliyorsanız Riot üzerinden destek talebi açıp en kısa sürede hesabınıza tekrardan erişim sağlayabilir ve oyununuza devam edebilirsiniz.

Eğer mail adresinize erişiminiz yoksa kullandığınız mail sağlayıcısının Support ekibi size yardımcı olacaktır.

Endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok, haydan gelen huya gider.

Adam maili değiştirdi ne kod geldi ne bir şey yani dediğinizi anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı