Kanka en son 6 ay önce girdim hesaba askerden yeni geldim.Nasıl çalındığı hakkında inan bilgim yok.En son bir internet kafede girmiştim o kadar.Hesabı satmaya çalışırken mı çalındı?
Kanka en son 6 ay önce girdim hesaba askerden yeni geldim.Nasıl çalındığı hakkında inan bilgim yok.En son bir internet kafede girmiştim o kadar.Hesabı satmaya çalışırken mı çalındı?
Kanka en son 6 ay önce girdim hesaba askerden yeni geldim. Nasıl çalındığı hakkında inan bilgim yok. En son bir internet kafede girmiştim o kadar.
Kanka en son 6 ay önce girdim hesaba askerden yeni geldim. Nasıl çalındığı hakkında inan bilgim yok. En son bir internet kafede girmiştim o kadar.
Hocam hesap hakkında a dan z ye kadar bilgim var. Sadece maili ben oluşturmadım.İnternet kafede ana hesaba girmek nedir hocam? Zor o hesabı geri almanız.
Yok hocam şifrem bile yoktu ondaHocam yanlış anlamayın ama ilk mesajı okuduğumdan beri kuzeninizden şüpheleniyorum aranız nasıl size sormadan bir şeyler yapmış olabilir mi ?
Keşke girerken beni hatırla butonuna tıklamasaydınız.Hocam hesap hakkında a dan z ye kadar bilgim var. Sadece maili ben oluşturmadım.
Yok hocam şifrem bile yoktu onda
Acemiliğime geldi maalesefKeşke girerken beni hatırla butonuna tıklamasaydınız.
Attım hocam yanıt bekliyorum her detayını attım umarım geri alabilirim.Hesap satışı yoksa Riot yardımcı olabilir. Bir ticket atın bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.