Ubisoft Connect Çalınan hesap nasıl geri alınabilir?

Sarifu

Centipat
Daha fazla  
PC'ye trojan girip tüm hesaplarıma erişimi olan biri vardı, formatla düzelttim ama bu adam Ubisoft hesabımın e-posta ve şifreyi değiştirmiş. Steam'den AC oyunları ve R6 vardı. Hesabı geri alabilmemin yolu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şifre değiştiğine dair mail gelmiştir size o mailin içinde ben yapmadım gibi bir bağlantı olabilir.

Eğer uygulama üzerinden satın alım Yaptıysanız kart numaralazı doğruluyup geri alabilirsiniz ben öyle almıştım
Satın alım yaptım nasıl yapıcam?.

Şifre değiştiğine dair mail gelmiştir size o mailin içinde ben yapmadım gibi bir bağlantı olabilir.
Öyle yapınca giriş sayfasına atıyor ama ne e-posta ne şifremi biliyorum e-posta attım Ubisoft a türkçe sıkıntı olur mu türkçe.

Son düzenleme:
Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen '' siz olduğunuzu kanıtlayamadık'' diye ''bot'' mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda Ac serileri, nfs, the crew, far cry serisi gibi bir çok oyun vardı. EA hesabımda böyle çalındı ve 2 dakikada geri alabildim. Ubisoft inatla vermiyor hesabı, oyun içi satın alımlarıma kadar bütün faturaları, alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini, aklınıza gelebilecek her türlü şeyi onlarla paylaştım ama halen '' SİZ OLDUĞUNUZU KANITLAYAMADIK''. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Geçen bizim başımıza geldi bu olay aynı şekilde dolandırıcı tarafından yapılan işlemlerin mail'i spam bölümündeydi onları bir güzel pdf olarak desteğe yolladım heriflerden hala cevap bekliyoruz hesabın içi boş olmasına rağmen kalkmış hesabı çalmış iyi ki bağlamamışız başka platforma'a hesabımızı nasıl olacak bilmiyoruz. İlk oluşturulan mail bizim açtığımız mail ona varana kadar kanıt sunduk ama öylece bekliyoruz. Bunlardan geri almak da zormuş öyle söylentiler var bekleyelim belki dönerler.

Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen '' siz olduğunuzu kanıtlayamadık'' diye ''bot'' mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda Ac serileri, nfs, the crew, far cry serisi gibi bir çok oyun vardı. EA hesabımda böyle çalındı ve 2 dakikada geri alabildim. Ubisoft inatla vermiyor hesabı, oyun içi satın alımlarıma kadar bütün faturaları, alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini, aklınıza gelebilecek her türlü şeyi onlarla paylaştım ama halen '' SİZ OLDUĞUNUZU KANITLAYAMADIK''. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Hocam ben geri aldım hesabı ama bende ubisoftun attığı bağlantı 2 ay sonra geldi adamlara ticket attım 2-3 ay sonra döndü herifler geri aldım sizin durum daha karışık bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı