Epic Games Çalınan hesap nasıl kurtarılabilir?

Aguli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 3.20 ghz
sapphire nitro rx 580
gigabyte b450m s2h
corsair vengeace 2x8 16 gb ram
coolermaster 750w psu
Yaklaşık 2 hafta önce Epic Games ve Steam hesaplarım çalındı. Steam hesabını almam bir günden az sürdü tüm gerekli bilgileri attım fakat Epic Games hiçbir şekilde hesabın benim olduğunu doğrulayamıyor tüm gerekli bilgileri doğru olarak girmeme rağmen. Steam hesabım ile Epic Games hesabımı birleştirdiğim için Steam ile giriş yaparak hesabıma erişebiliyorum fakat Epic Games hesabının mailini ve şifresini değiştiremiyorum dekontları yolladım alışveriş yaptığım oyunların maile gelen faturalarını yolladım Steam ile eşleştirdiğimi yolladım fakat inatla hesabın senin olduğunu doğrulayamadık diyor bu durumda ne yapmam gerekli hangi bilgileri yollarsam hesabımı geri alabilirim? Hesabıma şu an erişimim var çalan kişi maili şifresini ve adını değiştirmiş.

Yaklaşık 2 hafta önce Epic Games ve Steam hesaplarım çalındı. Steam hesabını almam bir günden az sürdü tüm gerekli bilgileri attım fakat Epic Games hiçbir şekilde hesabın benim olduğunu doğrulayamıyor tüm gerekli bilgileri doğru olarak girmeme rağmen. Steam hesabım ile Epic Games hesabımı birleştirdiğim için Steam ile giriş yaparak hesabıma erişebiliyorum fakat Epic Games hesabının mailini ve şifresini değiştiremiyorum dekontları yolladım alışveriş yaptığım oyunların maile gelen faturalarını yolladım Steam ile eşleştirdiğimi yolladım fakat inatla hesabın senin olduğunu doğrulayamadık diyor bu durumda ne yapmam gerekli hangi bilgileri yollarsam hesabımı geri alabilirim? Hesabıma şu an erişimim var çalan kişi maili şifresini ve adını değiştirmiş.
Hocam biraz sıkıştır elinde varsa daha fazla dekont at özellikle son işlemleri, aklında sahip olduğun oyunlar varsa yaz .

Hocam hepsini bildirdim canlı destekle bile kaç kere konuştum yapabileceğim bir şey yok deyip duruyor kurtarma talebi oluştur diyor.
Kurtarma talebinde her şeyi bildirdim detaylıca her bilgimi söyledim.
Epic Games destek mailini bulamadım bulabilirsem oraya direkt yazacağım.

Hocam hepsini bildirdim canlı destekle bile kaç kere konuştum yapabileceğim bir şey yok deyip duruyor kurtarma talebi oluştur diyor.

Göndereyim mi bende olması lazım.

@support.epicgames.com

Bu olması lazım ama sende bak istersen. Üzüldüm.

@Aguli Sanırım artık kullanılmıyormuş.

Komik şekilde yine bildirim geldi ve kurtarma talebim reddedilmiş tüm kanıtlarıyla beraber destek talebi oluşturmama rağmen.

Hocam geçmiş olsun ama şöyle yani, benim de Steam hesabı çalındı yeni çalındı yani hala bekliyoruz. Bir de işin yanı sıra o kadar emek çaba gitti bilmiyorum yani sende kaç oyun var ama benimki 100 civarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı