Steam Çalınan hesap nasıl kurtarılabilir?

ArchieN

Centipat
Daha fazla  
Hesabımı bir bot çalmış, gerçek bir insan olduğunu düşünmüyorum çünkü şifrem hâlâ aynı ama Steam Guard kodu eklemiş. O yüzden hesaba giriş yapamıyorum. Steam desteğe yazdım, hesabın sahibi olduğumu kanıtlamamı istediler. Hesapta kullanılan ilk kartın son 4 hanesi ve ilk e-postayı istiyorlar ama ikisini de hatırlamıyorum. Ne yapabilirim?

Eklemeyi unuttum istediği bilgiler 7, 8 sene önceden kalma o yüzden hatırlamıyorum, Steam hesap sahibi olduğuma inanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman kullandığınız kartınızın son 4 hanesini söyleyin işte bu unutulacak bir şey değil ki her zaman kullanıyorsanız.

O bilgileri unutursanız, hesap sahibi olduğunuz doğrulanamaz ki.

Kullandığınız kartı hatırlamamanız garip ama bunları bilmezseniz hesabın size ait olduğunu doğrulayamazsınız.

Her zaman kullandığınız kartınızın son 4 hanesini söyleyin işte bu unutulacak bir şey değil ki her zaman kullanıyorsanız.
Onu onaylamıyor hesapta kullanılan ilk kartı söyleyin diyor.

Kullandığınız kartı hatırlamamanız garip ama bunları bilmezseniz hesabın size ait olduğunu doğrulayamazsınız.
7 sene önceki kartı diyor o kartın şuanki halini bile bilmiyorum.

O bilgileri unutursanız, hesap sahibi olduğunuz doğrulanamaz ki.
Hesabın ilk e-postasını bulabildim desteğe yazıcam şimdi.

Onu onaylamıyor hesapta kullanılan ilk kartı söyleyin diyor.

7 sene önceki kartı diyor o kartın şuanki halini bile bilmiyorum.

Hesabın ilk e-postasını bulabildim desteğe yazıcam şimdi.
Arkadaşlar steame yazdım 7 seneki önceki bilgiler olduğu için hatırlamıyorum diye benden aktifleştirdiğim CD Keyi istediler şimdi onu giriceğim hesabı kurtarırsam yazarım.

Son düzenleme:
@ArchieN, etkinleştirdiğiniz CD Key varsa o da kurtarır.

@ArchieN, etkinleştirdiğiniz CD key varsa o da kurtarır.

Steam kutulu oyunun CD numarasının yanına bir kağıt koyup o kağıdada o CD numarasını yazın sonra fotoğrafını atın diyor fakat ben ben CD keyi dijital şekilde aldım kutulu oyun falan değil o yüzden Steam yine de onaylar mı?

Steam kutulu oyunun CD numarasının yanına bir kağıt koyup o kağıdada o CD numarasını yazın sonra fotoğrafını atın diyor fakat ben ben CD keyi dijital şekilde aldım kutulu oyun falan değil o yüzden Steam yine de onaylar mı?
Denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı