faturayla birlikte gönderdim talepDesteğe yaz senden ilk kullandığın bilgisayarın IP'sini ilk alışveriş faturanı ilk satın alım yaptığın kartın son 4 hanesi gibi sorular soracaklar onları yanıtlarsan hesabını geri alabilirsin tekrar tekrar mesaj atma mesajın geriye düşer sadece 1 gün içinde cevap vermezlerse tekrar at.
Ya benim anlamadığım DC hesabımda epostası değiştirilmiş ama hiç bana mesaj gelmeden nasıl değiştirebildiler.
Faturayla birlikte gönderdim talep.
Ya benim anlamadığım DC hesabımda epostası değiştirilmiş ama hiç bana mesaj gelmeden nasıl değiştirebildiler.
Faturayla birlikte gönderdim talep.
Virüs girmiş olabilir mi bilgisayarınıza?
E-posta adresinin şifresini de değiştir ama bilgisayardan yapma ve bilgisayarından giriş yapma formatlayana kadar yoksa mailini tekrar alırlar.
Mailin onların elinde olduğu için anında değiştirip gelen maili siliyorlar bu yüzden göremiyorsun.
Ya birkaç bir şey indirdim virüs belki olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.