Steam Çalınan hesaptan kart bilgilerine ulaşılabilir mi?

Polermey

Femtopat
Katılım
11 Şubat 2024
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, bugün saat 23 sularında Steam hesabım ele geçirildi. Kart bilgilerime ulaşabilirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alma geçmişinde kart numarasının son iki hanesi ve türü gözüküyor. Bu bilgiler kartın güvenliğini tehlikeye atmak için yeterli değil, sorun olmaz.
 
Konu sahibi net yazmamış ama. Ya kartı kayıtlıysa?
Kayıtlı olsa bile yine arkadaşın dediği gibi sadece son haneleri gözüküyor ve satın alım yaparken bile CVV kodunu istiyor yani bir sorun olmaz. Hesabı da geri alması gayet basit.
 
@Querencia ben hesabı bir türlü alamadım.

Truckers MP'yi kullanmanıza gerek yok, ETS 2 üzerinden zaten Online oynayabiliyorsunuz size tavsiyem orayı kullanın. Hesabınıza erişiminiz yoksa şifre sıfırlama adımlarında hesabıma erişimim artık yok gibisinden bir seçenek olması gerekiyor bu seçenek üzerinden Steam destek ile iletişime geçin. Steam destek sizden son satın alınan oyunun fatura adresini, fatura üzerindeki isim ve soyismi, faturaya girilen telefon numarasını isteyek ve isterse ekstra olarak satın alım yaptığınız kartın son 4 hanesini isteyebilir veya başka bir şeyini. Sizinle iletişime e-posta üzerinden geçecekler, satın alım yaptığınız faturanız da hesaba kayıtlı e postaya gelmiş olması gerekiyor, oradaki mesaja bakıp gerekli bilgileri Steam destek ile paylaşırsanız hesabınızı geri alabilirsiniz. Ardından sıfırdan e-posta ve şifre girerek Steam hesabınızı güvene alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı