Büyük ihtimalle sorun buradan başlıyor ben de bir gün bir uygulamaya Gmail'imi ile giriş yapmıştım ve bir anda telefonuma bir kişi mailinize giriş yaptı uyarısı geldi ve çok korktum sonradan anladım ki uygulamaya giriş yaptığım içinmiş.
Büyük ihtimalle sorun buradan başlıyor ben de bir gün bir uygulamaya gmail'imi ile giriş yapmıştım ve bir anda telefonuma bir kişi mailinize giriş yaptı uyarısı geldi ve çok korktum sonradan anladım ki uygulamaya giriş yaptığım içinmiş
Hocam şifeyi değiştirdim kendi hesabıma girebiliyorum ama Microsoft Edge içerisinden kendi hesabıma giremiyorum bunlarla aynı zamanda hesabınıza süpheli giriş Gmail'i geldiği için ya biri girmeyi denemedi giremedi ben paranoyak oldum ya da girdi sonra çıktı çümki şu an cihazlarda sadece ben varım.
Şu an hesabıma baktığımda 2 adet cihaz gözüküyor 2 side benim bilgisayarım.
Hocam şifeyi değiştirdim kendi hesabıma girebiliyorum ama Microsoft Edge içerisinden kendi hesabıma giremiyorum bunlarla aynı zamanda hesabınıza süpheli giriş Gmail'i geldiği için ya biri girmeyi denemedi giremedi ben paranoyak oldum ya da girdi sonra çıktı çümki şu an cihazlarda sadece ben varım.
Hocam yanlış anlamayın sanal ortamda diğer hesaplarımla iletişim kurmuyorum maalesef bir takım olaylardan dolayı eğer sizi rahatsız etmicekse buradan halledebilirsek iyi olur.
Hocam yanlış anlamayın sanal ortamda diğer hesaplarımla iletişim kurmuyorum maalesef bir takım olaylardan dolayı eğer sizi rahatsız etmicekse buradan halledebilirsek iyi olur.