Çalınan Hotmail hesabını kurtarmak için kod istendiğinde kod gelmiyor

Büyük ihtimalle sorun buradan başlıyor ben de bir gün bir uygulamaya Gmail'imi ile giriş yapmıştım ve bir anda telefonuma bir kişi mailinize giriş yaptı uyarısı geldi ve çok korktum sonradan anladım ki uygulamaya giriş yaptığım içinmiş.

Hocam vallahi giriş yapan adam IOS'tan girmiş ve en son rusyaydı galba konumu.

Büyük ihtimalle sorun buradan başlıyor ben de bir gün bir uygulamaya gmail'imi ile giriş yapmıştım ve bir anda telefonuma bir kişi mailinize giriş yaptı uyarısı geldi ve çok korktum sonradan anladım ki uygulamaya giriş yaptığım içinmiş
1741719019418.png

Hocam herhalde hacklenmişiniz rusyaysa bir de en son neler indirdiniz?

Bilgisayarı sıfırladığımdan beri sadece kendi sitelerinden Discord Steam Spotify falan indirdim.

1741719019418.png

Bilgisayarı sıfırladığımdan beri sadece kendi sitelerinden Discord Steam Spotify falan indirdim.

VPN ile girmiş olma ihtimalini düşünüyorum ama VPN Türkiye'ye bağlı ama arada İngiltere suncusunda falan gözüküyor.

Eki Görüntüle 2443434

VPN ile girmiş olma ihtimalini düşünüyorum ama VPN Türkiye'ye bağlı ama arada İngiltere suncusunda falan gözüküyor.
Hocam en iyisi şifrenizi vs değiştirmeyi deneyin şifremi unuttum vs diyin son çare Google destek ekibine yazın

Eki Görüntüle 2443434

Şu an hesabıma baktığımda 2 adet cihaz gözüküyor 2 side benim bilgisayarım.

Hocam en iyisi şifrenizi vs değiştirmeyi deneyin şifremi unuttum vs deyin son çare Google destek ekibine yazın.

Hocam şifeyi değiştirdim kendi hesabıma girebiliyorum ama Microsoft Edge içerisinden kendi hesabıma giremiyorum bunlarla aynı zamanda hesabınıza süpheli giriş Gmail'i geldiği için ya biri girmeyi denemedi giremedi ben paranoyak oldum ya da girdi sonra çıktı çümki şu an cihazlarda sadece ben varım.

Şu an hesabıma baktığımda 2 adet cihaz gözüküyor 2 side benim bilgisayarım.

Hocam şifeyi değiştirdim kendi hesabıma girebiliyorum ama Microsoft Edge içerisinden kendi hesabıma giremiyorum bunlarla aynı zamanda hesabınıza süpheli giriş Gmail'i geldiği için ya biri girmeyi denemedi giremedi ben paranoyak oldum ya da girdi sonra çıktı çümki şu an cihazlarda sadece ben varım.
Vpn açıkken Gmail ile bir uygulamaya giriş yapmış olabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı