Çalınan mail için ne yapılabilir?

Peki antivirüs uygulaması olarak ne önerirsin? Ve ISO dosyası kurulumu olarak yönlendirebileceğin bir yer var mı aşama olarak yapabilmek için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Antivirüs olarak Kaspersky veya Bitdefender öneririm ama dediğim gibi eğer ben senin yerinde olsaydım direkt format atardım.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bitdefender ile temizlik yaptım hem telefonuma hem de bilgisayarıma bir tehdit bulmadı. Aklıma takılan son bir soruyu soracağım hocam. Şimdi ellerinde zaten hesaplarım var. Ben format attığımda yine olmayacak mı? O konuda bir yardımın olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı