Çalınan Spotify hesabına ne yapılabilir?

NewStart

Decapat
Daha fazla  
Geçen gece Spotify'dan şarkı dinleyerek bilgisayarımda takılıyordum fakat bir anda şarkı kesildi bende spotifya baktım ve bir iPad cihazın benim hesabımda şarkı dinlediğini gördüm (biz ailecek Xiaomi'ciyiz 😅) ve bu iPad İspanyolca şarkıları dinleyip beğeniyordu. Başta hata olmuştur falan sandım sonra kafandan çıkmış dinlemeye devam ettim fakat bu gece beğenilen şarkılara baktığımda bir sürü beğenilmiş İspanyolca şarkı buldum hepsini kaldırdım. Hesabın çalındığını ve bot olarak kullanıldığını anladım fakat çok geçti artık, emailim ve şifrem değiştirilmiş neler yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için yardım etmek yerine umut kırıyorsunuz? Oldukça basit bir mesele
Şifrenizi sıfırlamayı dener misiniz?
Herhalde Spotify tüm cihazlardan çıkış yapıyordur şifre değiştirince.

E mail ve şifre değiştirilmiş arkadaşın hesaba bir bağlantısı yok ki nasıl değiştirsin

Anında niye bir şey yapmadınız? Mesela hesabı güvene aldıktan sonra ispanyol şarkılarını kaldırabilirdiniz. Rahatlığınıza hayran kaldım. Üyelik falan varsa iptal edin.

Pardon görmedim, kusura bakmayın.
Ama arkadaşin Spotify hesabının emailini, şifresini arkadaşin e-posta adresine sahip olmadan değiştirmeleri mümkün mü? Nasıl olur da değiştirebiliyorlar?

Direk Spotify sitesine girip 2 dakikada değiştiriyorlar zaten premium yoksa çok can sıkacağını sanmıyorum

Geçen gece Spotify'dan şarkı dinleyerek bilgisayarımda takılıyordum fakat bir anda şarkı kesildi bende spotifya baktım ve bir iPad cihazın benim hesabımda şarkı dinlediğini gördüm (biz ailecek Xiaomi'ciyiz 😅) ve bu iPad İspanyolca şarkıları dinleyip beğeniyordu. Başta hata olmuştur falan sandım sonra kafandan çıkmış dinlemeye devam ettim fakat bu gece beğenilen şarkılara baktığımda bir sürü beğenilmiş İspanyolca şarkı buldum hepsini kaldırdım. Hesabın çalındığını ve bot olarak kullanıldığını anladım fakat çok geçti artık, emailim ve şifrem değiştirilmiş neler yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önceki e-posta ile Spotify desteğe durumu açıklayabilirsin, yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı