Steam Çalınan Steam hesabının maili nasıl geri alınır?

• Konuyu başlatan Woxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 980

Woxy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 1-2 gün önce bilgisayarıma trojan bulaşmıştı temizledim bilgisayarı fakat Steam hesabımın maili değiştirilmiş. Kullanıcı adı ile şifreyi değişmemiş girebiliyorum hesaba ama maili değiştiremiyorum. Steam desteğe baktığım zamanda oyun aldığımda kart bilgilerimi istiyor adımı soyadımı fatura adresi gibi şeyleri istiyor fakat ben onları hatırlamıyorum. Nasıl hesabı alabilirim? Şu an tek sorun mail.

Steam desteğe yaz eğer önceden aldığın bir oyunun faturası ya da etkinleştirdiğin bir Steam key varsa bunları da kullan. Rahatlıkla geri alırsın. Ama hesabı geri aldıktan sonra çift faktörlü doğrulamayı mutlaka etkinleştir.

Tamam işte oyunu alırken kullandığın kart bilgilerini ve fatura adresini istiyor, hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmek için.

İlk mailini hatırlıyor musun? Hesabı satın a

Artık ilk mailde yetmiyor. Fatura kod vs istiyorlar.
bakın şu fatura adresinde hangisi ad hangisi soyad hangisi şehir hangisi posta kodu hangisine denk geliyor onu bilmiyorum

reyiz şu fatura adresinde hangisi ad hangisi soyad hangisi posta kodu denk getiremiyorum yani

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (15).png
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
Bakın şu fatura adresinde hangisi ad hangisi soyad hangisi şehir hangisi posta kodu hangisine denk geliyor onu bilmiyorum.

Reis şu fatura adresinde hangisi ad hangisi soyad hangisi posta kodu denk getiremiyorum yani.

Hayır demek istediğim oyun aldığında Steam e-postana fatura gönderir ondan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…