Çalınan telefonu cihazımı bul ile bulmak

Chaky

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar merhaba,
Benim ablam yurt dışında (İtalya-Milano) ve bugün yanındaki arkadaşının telefonunu çalmışlar kapkaççı tarafından.
Cihazımı bul ile bulabilir miyiz ya da ablam için önlem alabilir miyiz yani unutma, çalınmalara karşı bulmak için cihazımı bul uygulaması ile.
Ben http://www.google.com/android/find adresinden onun telefonuna bağlandım ama cihaza bağlanılmadı diyor ne yapabiliriz bir fikri olan, bilen birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Markayı bilmiyorum ama Android şuan sordum cevap gelmedi gelsin yazacağım. O telefon gitti ama benim demek istediğim şey şu; önlem almak istiyorum çalınma,kaybolma gibi olaylara karşı ablam İtalya'da ben buradan onun telefonunun konumunu görmek istiyorum. (Bu arada çalınan telefon ablamın arkadaşının.)
Telefonun markası; Samsung Galaxy E7

Son düzenleme:
O telefonda FRP bulunuyor. Yani çalınsa bile telefonu satamazlar. Sadece yedek parça olarak falan kullanılır. Maalesef ki çalınma kaybolma durumlarında eğer çalan kişi gerçekten salaksa Google'ın şu servisinden, veya Apple'ın iCloud servisinden bulabilirsiniz. Google da o özellik var mı bilmiyorum lakin Apple cihaz interneti kapalı olsa bile siz cihazınızı bulmak istediğinizde cihazın bulunduğu konumdaki iPhonelara burada bir cihazın kayıp olduğunu söyleyip etrafa bir nevi yardım çağrısında bulunuyor(iOS 13 ile birlikte geldi).

Google'nin cihaz bul uygulamasından yapıyorum ama cihaz iletişim kurulamadı diyor cihaz açık ve konum bilgisi açık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı