Çalınan valorant hesabı için ne yapılabilir?

yaser pektaş

Decapat
Oyuna hem yıllarımı hem de paramı verdim. Dün gece hesabımın e postası değişti ve hesaba giriş yapamadım, bana ne bir bildirim ne de doğrulama kodu geldi. Hem de 2 aşamalı doğrulama vardı, ticket açtım saçma sapan sorular soruyor. İlk taktığın uğurluk gibi vs. hepsini cevapladım ticket açtım. Mailime bildirim geliyor ticket açıldı diye basıyorum fakat 404 hatası veriyor. 2 kere dedim ama yine 404 hatası verdi. Daha önce arkadaşlarıma da böyle olmuştu fakat onlar sürekli mod paketleri indiriyorlardı. Başka oyunlar için oradan çalınmış olduğunu düşünüyordum. Ben hiçbir şey de indirmedim fakat yine de hesabım çalındı. Riot'a da ulaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir ticketla geri alırsın, merak etme. 404 hatasının sebebini bilmiyorum, ama eğer hesabını geri alma kısmı çalışmıyorsa herhangi bir bölümden destek talebi oluştur. Oraya hesabının çalındığını yaz. Riot desteken sana soru-cevap formatında bir yazı gelicek kısmen o bahsettiğin cevapladığın sorulara benzer. Onları cevaplayarak hesabını geri alabilirsin. En azından LoL’de böyleydi, muhtemelen Valo'da da aynıdır diye düşünüyorum.

Tek bir ticketla geri alırsın, merak etme. 404 hatasının sebebini bilmiyorum, ama eğer hesabını geri alma kısmı çalışmıyorsa herhangi bir bölümden destek talebi oluştur. Oraya hesabının çalındığını yaz. Riot desteken sana soru-cevap formatında bir yazı gelecek kısmen o bahsettiğin cevapladığın sorulara benzer. Onları cevaplayarak hesabını geri alabilirsin. En azından LoL'de böyleydi, muhtemelen Valorant'ta da aynıdır diye düşünüyorum.

Bilmiyorum hocam ticketlar bölümünede düşmüyor hiçbir türlü.

Oyuna hem yıllarımı hem de paramı verdim. Dün gece hesabımın e postası değişti ve hesaba giriş yapamadım, bana ne bir bildirim ne de doğrulama kodu geldi. Hem de 2 aşamalı doğrulama vardı, ticket açtım saçma sapan sorular soruyor. İlk taktığın uğurluk gibi vs. hepsini cevapladım ticket açtım. Mailime bildirim geliyor ticket açıldı diye basıyorum fakat 404 hatası veriyor. 2 kere dedim ama yine 404 hatası verdi. Daha önce arkadaşlarıma da böyle olmuştu fakat onlar sürekli mod paketleri indiriyorlardı. Başka oyunlar için oradan çalınmış olduğunu düşünüyordum. Ben hiçbir şey de indirmedim fakat yine de hesabım çalındı. Riot'a da ulaşamıyorum.
Hocam hesap kurtarmayla ilgili ticket açarsanız ticketlar bölümünde görünmez. Sakin olun 2 gün içinde cevap gelir.

Ticketa cevap bekle, bilgileri biliyorsan kurulum tarihi vb. İlk kurduğun mail falan filan sendeyse geri alırsın kolayca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı