Çalınan Valorant hesabına ne yapılmalı?

Saçma demedim saçma gelen dedim dostum bende hesap kurtardım önemli sorular bunlar ben de biliyorum sadece ilk sorduklarında saçma gelmişti bana bunu belirttim.
Bence çok mantıklı ve doğru bir hesap kurtarma yöntemi. Riot kuralların da hesap satıışının yasak olduğunu belirtiyor bunu bile bile hesap alım satım yapılıyor ona rağmen riot yine ilgilenip hesabı çalınan kişilere bu yöntemle geri veriyor ama sitelerde satılan hesapları alanlarda bu durumdan mağdur oluyor .

Hesabın ilk sahibi ticket açıp geri almış o zaman nereden bilebilirsin ki bunu? Bir hesabın bu bilgilerini bilene direk veriyor Riot.
ama tamam da 3 gün önce hesabın sahibine ben ulaştım ve 1-2 saat içerisinden ticket açtık sonrasında bugün dönüş yaptılar ve hesaba bugün erişim sağladım hesabın sahibi hesabı daha bugün saat 11:10da verdi ve ben 12:00da erişimi kaybettim ve bana e posta değişim mesajı falan gelmedi hesap bendeydi.

ama tamam da 3 gün önce hesabın sahibine ben ulaştım ve 1-2 saat içerisinden ticket açtık sonrasında bugün dönüş yaptılar ve hesaba bugün erişim sağladım hesabın sahibi hesabı daha bugün saat 11:10da verdi ve ben 12:00da erişimi kaybettim ve bana e posta değişim mesajı falan gelmedi hesap bendeydi.
Yani ben hesab sahibinden şüphelenirdim yani bunun başka bir açıklaması yok şifreni unuttum yaptığında hangi mail adresi gözüküyor

Spam klasörüne falan baktın mı
baktım hiçbir şekilde riottan mail gelmedi

hesabı üzerime aldığım ve webten,istemciden giriş yaptığım kodlar bunlar.

baktım hiçbir şekilde riottan mail gelmedi

hesabı üzerime aldığım ve webten,istemciden giriş yaptığım kodlar bunlar.
burdan sonrası işte bidaha erişim sağlayamadım ve şifremi sıfırlama postası gelmedi.

Dosya Ekleri

• unknown_2024.08.30-19.22.png
    unknown_2024.08.30-19.22.png
    215,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı