Çalınan Valorant hesabının bir türlü kurtarılamaması

Nicodoz

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
1.138
Çözümler
1
Merhabalar. 1 hafta öncesine kadar hesabım çalındı. Valorant'ın otomatik kurtarma sisteminden ID, epostamı vs yazıp otomatik olarak hesabımı kurtarıyorum. E-posta şifre dahil her şeyini sıfırlıyorum. Fakat adam 5 10 dakika içerisinde hesabın tüm bilgilerini tekrar değişebiliyor, nasıl oluyor bu durum?

Birkaç araştırma yaptım kendi çapımda. Şöyle bir şey oluyor galiba; ben her şeyi değiştirsem bile adamın telefonundan hesaptan çıkış yapmıyor ve biliyorsunuz Riot Games'in saçmalıklarından biri e-posta onaysız değişiyor. Onaysız değiştiği için otomatik olarak yine üstüne alıyor.

Riot'un gerçekten bu saçmalığı düzeltmesi lazım. Riot hesabını tüm cihazlardan ya da onun cihazından nasıl çıkartabilirim?

Desteğe yazın diyenler için; desteğe yazdım, günler oldu, neredeyse haftaya gireceğiz, hala bir mesaj yok.
Yani destekten hesabı kurtardım diyelim, bu adamın telefonundan bu hesap yine çıkmazsa yine üstüne alacak :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazlarınız hacklenmiş olabilir mi?
Ev ağından izole bir ağda tamamen farklı bir cihazdan şifrenizi ve mailinizi değiştirin ve hesabınıza ev ağınıza bağlı cihazlardan giriş yapmayın. Eğer hesap alınmazsa virüs taraması yapın.
 
Nasıl çaldırmayı başardınız ? Maalesef beklemekten başka çareniz yok gibi duruyor.Eğer çalan arkadaş bu konuda inatçı ise telefon numarası üzerinden polise gidip şikayet oluşturabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı