Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar çok öncesinden bir hesabım vardı. Hesabımın kullanıcı adı ve şifresini hatırlamıyorum. Kurtarmaya çalıştığımda maile başka kullanıcı adı vs. geliyor. Ne yapmam lazım nasıl geri alabilirim?
Arkadaşlar çok öncesinden bir hesabım vardı. Hesabımın kullanıcı adı ve şifresini hatırlamıyorum. Kurtarmaya çalıştığımda maile başka kullanıcı adı vs. geliyor. Ne yapmam lazım nasıl geri alabilirim?
KS KS Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #11 ber4t.dev dedi: Dostum alabildinmi geri? Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraşmadım açıkçası iğrenç bir destek sistemi var berbat bir güvenlik sistemi var lanet ettim bıraktım zaten oyunu. Artı 0 Eksi
ber4t.dev dedi: Dostum alabildinmi geri? Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraşmadım açıkçası iğrenç bir destek sistemi var berbat bir güvenlik sistemi var lanet ettim bıraktım zaten oyunu.