Çalıntı Kart İle Epic Games Üzerinden Oyun Almak

Furkan scofield

Kilopat
Başlıktaki gibi arkadaşlar. Bir sorun olur mu? Ben hiçbir şey yapmadım, cunku inanmamıştım başta. Sonra gördüm ve çıkış yaptım, herhangi bir polis evime gelir mi, ya da karakoldan cağırırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka siber suçlar artık eskisi kadar boş bırakılmıyor. Çok sıkı denetim ve cezalar geldi. Her şeye hazırlıklı ol. En azından arkadaşın yapmış sakın kabullenme. Güçlü dur.

Eğer çok büyük bir mebla değilse kart sahibi bir şey yapmıyor fakat yüksek bir mebla ise dava açılabilir.
''CC kart kullanma cezası'' ile ne kadar hapis yiyeceğini öğrenebilirsin. Ek olarak 1 ay önce forumda birisi cc kart ile Steam'den oyun almıştı ve sanırım pazar banı yemişti. Ben sizi tanımıyorum bu arada.

Son düzenleme:
Günahınızı almak istemem ama siz yaptıysanız haberim yoktu olayına hiç girmeyin. Konuya bakarsak; Çalıntı kredi kartı kullanmak ciddi bir suçtur ve hırsızlığa girer. Maddi veya hapis cezası alma riskiniz var.

CC kartı bir yerden aldılar ise, genelde Yurt Dışı menşeili oluyor. Fakat değilse adam hakkını arıyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…