Çalıntı Kart İle Epic Games Üzerinden Oyun Almak

Başlıktaki gibi arkdaslasr bir sorun olur mu ben hiçbir şey yapmadım, cunku inanmamıştım naşta sonra gördüm ve çıkış yaptım, herhangi bir polis evime glelir mi ya da karakoldan cağırırlar mı?
"arkdaslasr" böyle bişey yapamaz çünkü kredi kartından oyun alması için telefon ile onaylama yapması gerekiyor. Kartı çalan adamın telefonuna bankadan veya 3D kod geldi kodu size mi söyledi ?

Başlıktaki gibi arkdaslasr bir sorun olur mu ben hiçbir şey yapmadım, cunku inanmamıştım naşta sonra gördüm ve çıkış yaptım, herhangi bir polis evime glelir mi ya da karakoldan cağırırlar mı?
Oyunu iade et. Öyle bir durum başına gelirse de olayı doğru şekilde anlatın. Olay gerçekten anlattığın gibiyse ve oyunu iade edersen sorun olacağını sanmıyorum.

Sen yanına temiz don atlet falan al. Bir müddet kimseyle görüşemezsin. Bizim tanıdık bir ağabeyimiz var. Yusuf Yılmazçelik. İstersen ona danışalım o yardımcı olur.

Çalıntı diye tabir ettiğiniz kartın bir tanıdığınıza ait olduğunu düşünüyorum. Gidin durumu anlatın bir hata yaptığınızı olayı sonlandırın.

Aksi halde Türk Ceza Kanun'u çok açık.

TCK 245. Maddenin ilk üç fıkrasına göre;

“(1) Başkasına ait bir banka veya kredi kartını, her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimse, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırtarak kendisine veya başkasına yarar sağlarsa, üç yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

(2) Başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka veya kredi kartı üreten, satan, devreden, satın alan veya kabul eden kişi üç yıldan yedi yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

(3) Sahte oluşturulan veya üzerinde sahtecilik yapılan bir banka veya kredi kartını kullanmak suretiyle kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi, fiil daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, dört yıldan sekiz yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır”.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı