SönmeBey Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Ekibi 7 Haziran 2020 #1 Kasanın içini açtım PC'de sıkıntı vardı. Açtım anakartaki RAM'i çıkardım. Taktım PC 4 GB RAM var diyor. Normalde 8 GB olması lazım.
Kasanın içini açtım PC'de sıkıntı vardı. Açtım anakartaki RAM'i çıkardım. Taktım PC 4 GB RAM var diyor. Normalde 8 GB olması lazım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Haziran 2020 #2 Düzgün taktığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Beyter Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 341 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 Birini takıp diğerini takamamışsınız. Çıkarıp yeniden düzgün takmayı deneyin. Rami normal bir şekilde çıkardıysanız bozulması için bir sebep yok. Artı 0 Eksi
Birini takıp diğerini takamamışsınız. Çıkarıp yeniden düzgün takmayı deneyin. Rami normal bir şekilde çıkardıysanız bozulması için bir sebep yok.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #4 Oturmamış veya takarken girişlere zarar vermiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Edımm Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 7 Haziran 2020 #5 Takarken ikisindende çıt sesi gelmesi lazım iyi tak yerine. Artı 0 Eksi
KS KS SönmeBey Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Ekibi 7 Haziran 2020 #6 Edımm dedi: Takarken ikisindende çıt sesi gelmesi lazım iyi tak yerine. Genişletmek için tıkla... Paveloyd dedi: Oturmamış veya takarken girişlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Kayseri Mantısı dedi: Düzgün taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim Beyter dedi: Birini takıp diğerini takamamışsınız. Çıkarıp yeniden düzgün takmayı deneyin. Rami normal bir şekilde çıkardıysanız bozulması için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Normal taktım. Artı 0 Eksi
Edımm dedi: Takarken ikisindende çıt sesi gelmesi lazım iyi tak yerine. Genişletmek için tıkla... Paveloyd dedi: Oturmamış veya takarken girişlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Kayseri Mantısı dedi: Düzgün taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim Beyter dedi: Birini takıp diğerini takamamışsınız. Çıkarıp yeniden düzgün takmayı deneyin. Rami normal bir şekilde çıkardıysanız bozulması için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Normal taktım.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Haziran 2020 #7 RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Haziran 2020 #8 Tekrar çıkartın, mavi Faber Castel silgi ile o sarı tırnakları silin güzelce. Hem de kontrol edin, o sarı tırnaklarda (bağlantı noktalarında) bir hasar, bir kopukluk var mı diye. Artı 0 Eksi
Tekrar çıkartın, mavi Faber Castel silgi ile o sarı tırnakları silin güzelce. Hem de kontrol edin, o sarı tırnaklarda (bağlantı noktalarında) bir hasar, bir kopukluk var mı diye.