Çalışan VPN: CyberGhost - ADSL

Birçok sitede Uydunet'in 'teknik arıza' sebebiyle (!) tüm kullanıcıların internet hızını 2 ya da 1.44 MBPS hıza sabitlediğini okudum, siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Evet. Benim 1.44'e sabitlendi. Bazı arkadaşlarda 0.70'e çekmişler hızı. Sabah 2-3 saat civarı sürdükten sonra düzeldi. Ancak gece 3'ten sonra uyuduğum için bilmiyorum gece boyunca nasıldı.

Çünkü düzeldi.

Superonline'da hala devam ediyor. Ve, bende hiçbir zaman sorun olmadı. Sadece sabahki 1.44'e çektiklerinde yavaşlama ile karşılaştım doğal olarak. Onun dışında o gece de o gün de hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Twitter'ın ortalama yüklenme süresi 2 saniye civarında.
 
Son düzenleme:
Hala facebook'a girip sadece arkadaşıma mesajlar atmaktan öne geçemedim VPN kapayınca, İmagus yüklu ve resimleri 0.5 saniye gibi bir ara ile orjinal çözünürlüklerine büyütüyor ve haliyle hızlı bir internet gerektirıyor.Bunu yaklaşık 1 haftadır kullanamadığımı (acı çekiyorum) söylemeliyim. Gerçekten internet ile yaptıkları çalışmaları anlayamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı