Çalışma koltuğu önerisi

Bütçe
10.000

nbsnbs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 ay kadar oldu çalışma koltuğu aramaktayım.

Gün içerisinde toplam olarak 18 saat gibi bir süre PC başında oturmaktayım, işim gereği bu kadar fazla oturuyorum. Ara ara kalkıp dolanmalar olsa da hayatımın çok büyük çoğunluğu PC başında geçiyor. O sebep ile iyi bir çalışma koltuğu aramaktayım.

Bulduğum ve üzerinde düşündüğüm şimdilik 2 model var.

Prime üyeliği ile Amazon üzerinde xDrive Altay koltuğu var: Xdrive Altay

DXRacer Air Pro serisi: DXRacer AIR PRO Serisi Oyuncu ve Çalışma Koltuğu-Siyah-Kırmızı 67x134-141x69 cm (GxYxD) Fiyatı ve Özellikleri

xDrive Altay incelemem:

Kumaş olduğu ve ayarlanabilir bel desteği özellikleri benim için en fazla aranan özellik, çok uzun süre PC basında olduğum için kumaş olması önemli, ve ayarlanabilir bel boyun desteği olması önemli.

Eksi özellikleri: Herkes düşük malzeme kalitesi 1 yıl sonra ses yapması gibi özelliklerinden bahsetmiş.

DXRacer Air Pro ile ilgil hiç yorum bulamadım.

Nurus me too serisini herkes çok övmüş ancak bence çok abartı bir fiyatlandırma politikası izlendiği için bütçe yükseltmeye çalışıp o modeli almayacağım. 4500TL olan koltuk 15.000TL olmuş tüm hayatım PC basında geçiyor ve sağlığım için gerekiyorsa bile onların o yanlış politikasına taviz vermek istemiyorum.

Oyuncu ya da yayıncı değilim ancak çok uzun süre PC basındayım benim amacım sağlıklı ve uzun süreler sağlıklı şekilde oturabilmek için alacağım.

Merhabalar, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz genel bir yorum olmuş acaba biraz daha açma şansınız var mı?

kaliteli ofis koltuğundan kasıtımız nedir? mesela hangi modeller?
Mesela bunun gibi. Ofis koltuğu insan anatomisine ve fizyolojisine daha uygun daha konforludur, oyuncu koltuklarından daha kalitelidir.

değerli cevaplar için teşekkür ederim, markus modeli çok sade ve bel desteği sabit, kol dayama kısımlarında herhangi bir ayar bulunmuyor. Çok sabit bir koltuk gibi geliyor bana ama? :) kullanan var mı?

Mesela bunun gibi. Ofis koltuğu insan anatomisine ve fizyolojisine daha uygun daha konforludur, oyuncu koltuklarından daha kalitelidir.

xdrive altay için fizyoterapist onaylı belgesi bulunuyor ama ne derecede doğrudur bilemiyorum. Zaten business koltuk olarak kategorilemişler.

değerli cevaplar için teşekkür ederim, markus modeli çok sade ve bel desteği sabit, kol dayama kısımlarında herhangi bir ayar bulunmuyor. Çok sabit bir koltuk gibi geliyor bana ama? :) kullanan var mı?

xdrive altay için fizyoterapist onaylı belgesi bulunuyor ama ne derecede doğrudur bilemiyorum. Zaten business koltuk olarak kategorilemişler.
8000 TL bana göre kazık fiyat, siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı