Çalışma masası koltuk önerisi

Bartuu-

Hectopat
Boyum 183 CM ve genellikle kambur duruyorum. Şu anki sandalyemle ve az önce arkaya yaslanırken çat etti kırıldı. Zaten tamamen plastikti. Sandalye çok uzun yıllar dayandı. Kambur durmamamı sağlayacak çok da pahalı olmayan arkaya yaslanan ofis ve oyuncu koltuğuna benzer sağda solda kol için destekli bir sandalye arıyorum. Önerileriniz neler?

Koltuk olarak kesinlikle oyuncu koltuğu almamalısın, bende adore racing series var 5 yıldır kullanıyorum ve derileri falan soyulmaya başladı, oturma minderi ve kol koyma yerindeki süngerler içeri göçtü gibi birçok sorun olduki bu tüm koltuklar için geçerli.Bir dahaki ay IKEA Markus alıcam bakabilirsin 1000 tl bir fiyatı var 10 yıl garantili ve inanılmaz konforlu, masa konusu ise tartışılır tabii ki onu koçtaş gibi sitelerden 65 cm enli bir masa tercih ediniz.

bütçe 500 tl yi geçmese iyi olur masamın yerden yüksekliği 72cm biraz kısa o yüzden sandalyeyi en aşağı alsam bile bir süre sonra yamuk oturuyorum arkada destek yok hani şöyle arkama yaslanabileceğim bir koltuk olursa iyi olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı