Çalışma masası önerisi

Bütçe
5000-10000

Syntax Error

Hectopat
Bütçem 5.000 TL fakat bu civarda belirttiğim özelliklerde masa yoksa 10.000 TL'ye kadar çıkabilirim. En az 160 cm uzunluğunda olması ve 60 cm derinliği olması benim için önemli. Marangoza gitmeme sebebim, civardaki yerlerin kötü olması. Teşekkür ederim.

Demek istediginizi anladim ama IKEA urunlerinde bu tarz kalite sorunlari olmaz. Bu masalar oldukca saglam.

Bende öyle biliyorum ama başka bir forumda bu yazıyı gördüm o yüzden sormak istedim hocam. “Kullanılan malzemeler genel olarak üst kaplama lif levha veya suntalam, iç kısım ise bal peteği yapı. Yani içleri tamamen dolu olmuyor. İnce ahşap çıtalarla çerçevelenmiş içi karton petek dolgu. Bu masalar basınca karşı dayanıksız oluyor, kelepçeyle sıkıştırıldığında iç boşluk ortaya çıkar.”

Eski bir Reddit gönderisi de var bu konu hakkında. Ama 7 yıl eski bir gönderi.

Bende öyle biliyorum ama başka bir forumda bu yazıyı gördüm o yüzden sormak istedim hocam. “Kullanılan malzemeler genel olarak üst kaplama lif levha veya suntalam, iç kısım ise bal peteği yapı. Yani içleri tamamen dolu olmuyor. İnce ahşap çıtalarla çerçevelenmiş içi karton petek dolgu. Bu masalar basınca karşı dayanıksız oluyor, kelepçeyle sıkıştırıldığında iç boşluk ortaya çıkar.”

Eski bir Reddit gönderisi de var bu konu hakkında. Ama 7 yıl eski bir gönderi.

Bunlarin yekpare ceviz ya da mese agaciyla yapilanlari cok pahali oluyor hocam. Onlara butce yetmez zaten. Bu fiyatlarda o tarz bir urun alamazsiniz. Yekpare ceviz veya mese agacindan olmayan masalar saglam olmayacak diye bir kaide yok tabi. 10 yil garantisi var zaten urunun. Birde IKEA urunleri genelde safe-pick olur. Yani en kalitelisi degildir ama genel olarak 10 uzerinden 7-8'lik urun alirsiniz, aldiginiz urun 5-6'lik urun cikmaz ve parasinin hakkini verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı