Çalışma motivasyonunuz nedir?

8bitlikadadam

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 😀
Son iki yıldır hiçbir şey yapasım gelmiyor. İş yok, para yok, arkadaş yok, kocaman bir köyün içerisinde(Denizli) oturuyorum. Siz nasıl çalışabiliyorsunuz ya da çalışabiliyor musunuz? Bunu yapabilmek için motivasyonunuz ne? Bana fikir verin de balon gibi şişip patlamadan önce harekete geçeyim.

Son iki yıldır hiçbir şey yapasım gelmiyor. İş yok, para yok, arkadaş yok, kocaman bir köyün içerisinde(Denizli) oturuyorum. Siz nasıl çalışabiliyorsunuz ya da çalışabiliyor musunuz? Bunu yapabilmek için motivasyonunuz ne? Bana fikir verin de balon gibi şişip patlamadan önce harekete geçeyim.
"Bitse de gitsek" taktigi. Calis soru coz yat.

Arkadaş olmaması gerek. Arkadaşlar seni aşağıya çeker. Bu maceranda yalnız gideceksin, sen büyüdüğün zaman onların sana yetişmesi gerek, eğer sana yetişemezlerse onları bıracaksın.

Hiç birşeyden başlamak sana motivasyon verir zaten, diğerleri gibi olmamak en önemlisi.

Arkadaş olmaması gerek. Arkadaşlar seni aşağıya çeker. Bu maceranda yalnız gideceksin, sen büyüdüğün zaman onların sana yetişmesi gerek, eğer sana yetişemezlerse onları bıracaksın.

Hiç birşeyden başlamak sana motivasyon verir zaten, diğerleri gibi olmamak en önemlisi.
İyi dedin. Kaosun içinde çalışmayı sürdürmek gerçekten zor. Psikolojik çöküntü, gemi çapası gibi.

İyi dedin. Kaosun içinde çalışmayı sürdürmek gerçekten zor. Psikolojik çöküntü, gemi çapası gibi.
Planı kurup elindeki kaynaklarla işe koyulmak gerek. Kaynak yoksa edinme çabasında bulunulmalı. Ama hepsinden önce plan. Merkez Bankası gibi hareket edersen doları daha çok çıkartırsın.

Motivasyon olarak çok da özel bir şeye gerek yok. Hayatta kalmak yeterli. Sonrasında daha rahat hayatta kalmak.

Arkadaştan arkadaşa değişir, çalışkan arkadaşların olduğu bir ortamda bulunuyorsan sürekli, doğal olarak sen de çalışırsın ama çoğu insanın çalışkan olmadığını düşünürsek böyle bir ortam bulmak gerçekten çok zor.
Hiç önemi yok zaten yaşıyor gibi görünmüyorum :D

Bence insan hayatı o şekilde anlam buluyor, üstüne düşünmenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı