Çalışma ortamınız nasıl?

Ofisleriniz nasıl merak ettim?
Benimkini paylasayim ilk olarak. Bu hafta sonu kablo yonetimi yapacaktim ama usendim

Eki Görüntüle 859357

Eki Görüntüle 859358

@SideWinder drone merakinizi biliyorum ondan tag'LED'im.

Teşekkürler etiket için. Önceki konularda da görmüştüm, paylaştığınız Instagram hesabından. Hobisi olanları severim, hobisini sevip, temiz ve düzgün tutanları daha da severim. Çok güzel bir ortam olmuş. Özenle yapılan Dronelar böyle sergilenmeyi hak ediyor.

Benim ortamım bu. LEGO'lar eski, hatta X Wing bir 10-11 senelik falan. Yanına eş olsun diye Tie Fighter çok aradım ama eskisi gibi büyük ölçekli modeller yok artık. Masayı bilgisayar dışında atolye amaçlı da kullandığım için üstünü olabildiğince boş bırakıyorum. Yakın zamanda kağıt karmaşasını da iPad ile çözdüm. Genel olarak sade ve düzgün masalar verimi arttırıyor. Monitörün arkasında sıcaklığı ayarlanabilir bir LED var bir de. Gece çalışırken ya da uzun süre monitöre bakarken çok yardımcı oluyor.

Hocam monitör askısını harici mi aldınız?

Abi sen kendi işini mi yapiyorsun yoksa bir firma gibi yerde calisiyor musun? Sorun olmayacaksa cevaplar mısın? Isim vermek zorunda degilsiniz tabii ki.

Bende de B-wing ve Death Star vardi eskiden, ama bir sure sonra bunalip satmistim. Simdi Turkiye'ye gelgidimden bu yana sunlari yaptim:

Turkiye'de ne yazik ki lego cesidi cok az. Simdilerde daha fazla lego getirmedigime pismanim

Türkiye'de ne yazik ki LEGO cesidi cok az. Simdilerde daha fazla lego getirmedigime pismanim

Maalesef, az ve pahalı. Çeşidin az olmasının sebebi ise çocuk oyucağı olarak görülmesi, halbuki 7-70 herkese hitap ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…