Hocam bu tarz programlara asla uyulmuyor çünkü 2 saat ayırdığınız ders 2 gününüzü bile alabilir. Planı genel hatlarıyla çizip durum analizi yaparak gitmeniz her zaman sizin yararınıza olacaktır.
Zaten saat hesabı yazmadım rutin TYT AYT diye gidiyor ama ornek bir program yazarsanız iyi olur.
zaten programı öyle yaptım siz şöyle bakın işte şöyle olsa iyi olur vb yorum beklemiştim aslında zaten arası sadece baslıkMesela fen mat geo yazmışsınfda fenin hangi konusu geonun hangi konusu matematiğin hangi konusu veya hangi test kitabından çözeceksin hangi videoları izleyeceksin bunların hiçbiri yok sadece derslerin adını yazmışsın. Ne yapacağını hangi dersin hangi konu başlığına çalışacağını yazarak program oluşturmalısın.
Zaten programı öyle yaptım siz şöyle bakın işte şöyle olsa iyi olur vb yorum beklemiştim aslında zaten arası sadece baslık.
bende oyle yapacamPeki öyleyse diyebileceğim şey matematik ve geometriye her gün çalış. Türkçeyi 2 günde 1 çalış ve her gün matematik ve geometrinin yanında 1 tane fen dersi götür ben öyle yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.