Çalışma programı sizce nasıl?

burak035

Centipat
Daha fazla  
Yukarıda dedigim gibi programım nasıl yorumlar mısınız?

1742122652098[1].jpg

Hocam bu tarz programlara asla uyulmuyor çünkü 2 saat ayırdığınız ders 2 gününüzü bile alabilir. Planı genel hatlarıyla çizip durum analizi yaparak gitmeniz her zaman sizin yararınıza olacaktır.

Hocam bu tarz programlara asla uyulmuyor çünkü 2 saat ayırdığınız ders 2 gününüzü bile alabilir. Planı genel hatlarıyla çizip durum analizi yaparak gitmeniz her zaman sizin yararınıza olacaktır.

Zaten saat hesabı yazmadım. Rutin TYT-AYT diye gidiyor. Ama ornek bir program yazarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten saat hesabı yazmadım rutin TYT AYT diye gidiyor ama ornek bir program yazarsanız iyi olur.

Benim analitik zekam akşam saatlerinde inanılmaz çalışıyor fakat odaklanmam uzun sürüyor. Sizde kendinizi analiz edin öncelikle. Sizi dersten ayıran şey nedir siz maşa başında neden uzun kalamıyorsunuz. Bu engelleri aştığınızı ya da bu engellerin olmadığını farz edersek öncelikle en yapamadığınız konulardan başlayın hala yapamadığınızı fark ettiyseniz başka derse geçin sonra tekrar dönün. Sayısal derslerde yeni öğrendiğiniz bir konuyu video çözümüne güvendiğiniz bir kaynağın soru bankasından soru çözmeye çalışın çözemediğiniz soruyu açın izleyin sonra soruyu kendiniz tekrar çözün.

Mesela fen mat geo yazmışsınfda fenin hangi konusu geonun hangi konusu matematiğin hangi konusu veya hangi test kitabından çözeceksin hangi videoları izleyeceksin bunların hiçbiri yok sadece derslerin adını yazmışsın. Ne yapacağını hangi dersin hangi konu başlığına çalışacağını yazarak program oluşturmalısın.

Mesela fen mat geo yazmışsınfda fenin hangi konusu geonun hangi konusu matematiğin hangi konusu veya hangi test kitabından çözeceksin hangi videoları izleyeceksin bunların hiçbiri yok sadece derslerin adını yazmışsın. Ne yapacağını hangi dersin hangi konu başlığına çalışacağını yazarak program oluşturmalısın.
zaten programı öyle yaptım siz şöyle bakın işte şöyle olsa iyi olur vb yorum beklemiştim aslında zaten arası sadece baslık

Zaten programı öyle yaptım siz şöyle bakın işte şöyle olsa iyi olur vb yorum beklemiştim aslında zaten arası sadece baslık.

Peki öyleyse diyebileceğim şey matematik ve geometriye her gün çalış. Türkçeyi 2 günde 1 çalış ve her gün matematik ve geometrinin yanında 1 tane fen dersi götür ben öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı