Çalışmadan para kazanmak

Yeni kanal açman daha iyi olur. Dövüş kanalındaki adamlar niye gumball izlesin ki

Demin 50 abonelik dövüş kanalında gumball videosu attım 1 saat oldu sadece 1 izlenme var onu da ben izledim zaten normalde tutuyor mu çizgi film shortu? Bende tutmadıda. Tamam kendi abonelerim izlemesede shortsda milletin önüne düşmüyor mu neden 0 izlenme var?

Telif hakkı olan video zarar verir mi diyosun yani, tam anlamadımda? Bir de zarar verse bile sadece o videodan aldığın para azalır. Kanalın genel olarak para kazanmasını etkilemez değil mi?

Telif hakkı olan video zarar verir mi diyosun yani, tam anlamadımda? Bir de zarar verse bile sadece o videodan aldığın para azalır. Kanalın genel olarak para kazanmasını etkilemez değil mi?
3-4 telif yersen kanal diye bir şey olmaz. Kapanır.

Aldığınız aboneler ve izlenmeler en alt kaliteden geçiyor. Bahsettiğiniz dolar olayı globallik olursa oluyor. Yani amerika sizi izlemedikçe para kazanamazsınız.

Yok hocam bende YouTuber'ım biliyorum piyasayı ama burada konuşmuşlar yok çizgili film editleriyle yok Minecraft'ta ev yaptım da falan bunlarla hiçbir şey olmaz o anlamda dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…