Çalışmadan para kazanmak

Yeni kanal açman daha iyi olur. Dövüş kanalındaki adamlar niye gumball izlesin ki :D

Demin 50 abonelik dövüş kanalında gumball videosu attım 1 saat oldu sadece 1 izlenme var onu da ben izledim zaten :D normalde tutuyor mu çizgi film shortu? Bende tutmadıda. Tamam kendi abonelerim izlemesede shortsda milletin önüne düşmüyor mu neden 0 izlenme var?

Hocam eğer YouTube shortsda kendi içeriklerinizi üretip (orijinal içerikler) profil fotoğrafınızı vesaire TikTok veya başka bir platformdan alıntı yapmazsanız çok daha fazlasınızı kazanırsınız. En düşük 1000 dolar ya da 100 dolardan başlıyor diye biliyorum. Bunlar az değil yani.

Telif hakkı olan video zarar verir mi diyosun yani, tam anlamadımda? Bir de zarar verse bile sadece o videodan aldığın para azalır. Kanalın genel olarak para kazanmasını etkilemez değil mi?

Yani öyle acayip emek değil 7 tane Minecraft fotoğrafını birleştirip müzik koyuyom sonra da short olarak atıyom 1K izlenme 10-15 tanede abone geliyor(kanalım 587 abone, yani daha yeni olan kanala göre iyidir diye tahmin ediyorum.) Mesela 10 tane Minecraft villa resmini birleştiriyom altına sakin müzik sonra YouTube short halinde atıyom dedigim kadar izlenme ve abone geliyor. Ve o videoları hazırlamam belki de 1dk mı filan alıyor. 1000 abone olunca da kolay videolar çekeceğim Minecraft ev yapımı, mob dövüştürme vb, yani biraz emek istede çok az emek istiyor, normal iş hayatıyla kıyaslarsak devasa farklar var gidip asgari ücretle kapıcılık yapıcagına Minecraft'ta 1 tane golemi koy 2 tanede zombi koy birbirini öldürsünler millet izliyor zaten. Ama gidip de LoL videosu ya da dövüş atarsan tutmuyor, ama Minecraft atarsan çok tutuyor.
Aldığınız aboneler ve izlenmeler en alt kaliteden geçiyor. Bahsettiğiniz dolar olayı globallik olursa oluyor. Yani amerika sizi izlemedikçe para kazanamazsınız.

Hocam izlenme saati önemli ortalama 50 saat en az izlenmen lazım az izlenmiş.
Peki bu nasıl hocam? 🥲
1722000061053.png

Hocam normalde kanalımın konsepti eğitim de bıraktım artık. Aslında şanslıysan, kanalın tutarsa kazanıyorsun da. 2 sene önce bir arkadaşımın Shorts videosunun izlenmesi bir gün patladı, adamın kanalı 700k abone oldu dün.

Yok hocam bende YouTuber'ım biliyorum piyasayı ama burada konuşmuşlar yok çizgili film editleriyle yok Minecraft'ta ev yaptım da falan bunlarla hiçbir şey olmaz o anlamda dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı