Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?
Kimsenin elinde keyfinde değil.İstese verir mi bankacı peki?
Banka personelinin keyfine göre olmuyor bu işler. Bankanın sistemine vatandaşlık numaranız girilir sorgulama yapılır ve iş, eğitim durumlarınız eklenir algoritma ne kadar kredi çıkarır hesaplanır. Önemli bir pozisyonunuz varsa üst yönetim size kredi açabilir ama her müşteriye yapılmıyor.
Eki Görüntüle 2370106
Bir arkadaş böyle demiş ama.
Adam çalışmadığı halde vermişler ama. Bu adam ne dedi onayladı kartı?X kişisi y bankası diyelim 15.000 limitli kart verdi size de verecek diye kural yok.
Daha önce çalışmış ayrılmıştır.
Az çok Findeks puanı vardır.
Diyelim siz banka şubesine gittiniz kart istediniz.
Görevli size eğitim, meslek ne diyecek?
Aylık maaş gelir ne diyecek?
Siz çalışmıyorum para elime geçtiğinde öderim mı diyeceksiniz?
Her yazilana inanmayın!
Adam çalışmadığı halde vermişler ama. Bu adam ne dedi onayladı kartı?
Verirken yanında siz var mıydınız?
Diyor ki arkadaşım çalışıyor kartı 9.000 ağladı yalvardı 12.000 oldu ben gittim direk 15.000-19.000 şak diye verdiler!
Inandıysanız satılık boğaz köprüsü var.
Denemesi bedava kimlik ile yarın (pazartesi) gidin is bank deneyin görün.
Kart verilirken birden fazla şeye bakılıyor.
Ev kira mı? Aileyle mi kalıyor? Kendisinin mi?
Araba/Motosiklet var mı?
Daha önce SGK yani sigortalı işte çalıştı mı?
Banka her isteyene al kardeşim 15.000'lik kart diyeceğini inanıyor musunuz gerçekten?
Öğrenci olanlara yani geliri olmasa dahi 2 banka kart veriyor sadece 2 banka.
Siz bir işe başlayın maaş yatsın zaten kredi kartı maaş gelen banka kendisi verecek...
Eki Görüntüle 2370129
Verirken yanında siz var mıydınız?
Diyor ki arkadaşım çalışıyor kartı 9.000 ağladı yalvardı 12.000 oldu ben gittim direk 15.000-19.000 şak diye verdiler!
Inandıysanız satılık boğaz köprüsü var.
Denemesi bedava kimlik ile yarın (pazartesi) gidin is bank deneyin görün.
Kart verilirken birden fazla şeye bakılıyor.
Ev kira mı? Aileyle mi kalıyor? Kendisinin mi?
Araba/Motosiklet var mı?
Daha önce SGK yani sigortalı işte çalıştı mı?
Banka her isteyene al kardeşim 15.000'lik kart diyeceğini inanıyor musunuz gerçekten?
Öğrenci olanlara yani geliri olmasa dahi 2 banka kart veriyor sadece 2 banka.
Siz bir işe başlayın maaş yatsın zaten kredi kartı maaş gelen banka kendisi verecek...
Eki Görüntüle 2370129
Eki Görüntüle 2370400Bu arkadaş böyle demiş.
Eki Görüntüle 2370402Öğrenciye 2 bin demişsiniz bu arkadaşlar nasıl 60 bin limit almış öğrenci olup.
Bazı banka çalışanlarının kredi kartı çıkarttırmak için bir kotası var onu doldurmaları gerekiyormuş öyle bir yazı okumuştum doğru mudur?Şubeye gidip şansınızı deneyebilirsiniz. Daha önce çalışıp çalışmadığı, ne kadar süredir kredi kartı olduğu, findeks kredi notu ve aylık gelir gibi durumların önemli olduğunu size söylemişler zaten.
Bazı banka çalışanlarının kredi çıkarttırmak için bir kotası var onu doldurmaları gerekiyormuş öyle bir yazı okumuştum doğru mudur?
Bazı banka çalışanlarının kredi kartı çıkarttırmak için bir kotası var onu doldurmaları gerekiyormuş öyle bir yazı okumuştum doğru mudur?
Eki Görüntüle 2370400bu arkadaş böyle demiş.
Eki Görüntüle 2370402öğrenciye 2 bin demişsiniz bu arkadaşlar nasıl 60 bin limit almış öğrenci olup.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.