Calışmayan birisi şubeye giderse yüksek limitli kredi kartı alabilir mi?

Hemen koşarak git bakalim bol keseden sana 15.000 mi 25.000 mi yoksa 60.000 mi verecekler.
Belkide kapıdan girmeniz çıkmanız bir olacak, hiç vermeyecekler!
Bir işte çalışıyor olsanız bile al diye 60.000 limitli kart yine vermezler!
Her mesaja inanıyorsunuz.
Baska mesajda birisi arkadaşım çalışıyor limiti sadece ve sadece 9.000 bankayı aradı yalvardı 12.000 yaptılar, ben direk gittim işsizim bana 15.000'lik kart verdiler demiş...

Çalışana 9.000-12.000 veriyorlar çalışmayana öğrenciye nasıl 60.000 limitli kart versinler.
Bugün gidin bir zahmet aynı şeyleri kopyala yapıştır yapmayalım.
Gelişmeleri paylaşın.

Yazılanı okudunuz mu?
Az çok verilen limiti tamamını kulanmadan zamanında öderseniz limit zamanla artabilir.
2.000 ile başlar 10.000 olur.
10.000 zamanında tamamını ödeyip 25.000
25.000 ise zamanında ödeyerek 50-60.000
60.000 zamanında ödeyerek 100.000 olur.

Buradaki olay aksatmadan borcun tamamını ödemek...
Gittim 60.000 verdiler yazmıyor iyi okuyun...
Yani ezbere hayale tahmine göre değil.

Annem emekli. Hayatında hiç kart kullanmadı.
Banka önce 10.000 limtle kart verdi.
Daha sonra fatura filan ödedi kart 25.000 oldu.
Annem bununla market alışveriş falan yaptı.
3 ay içinde SMS geldi 25.000'den 100.000 oldu.
Yani yükselişi hızlı oluyor 6 ayda 10.000'den 100.000 çıktı ama; sen emeklisin maas gelir garanti al sana 50-60.000 ya da 100.000'lik kart demediler!

Eğer sizin adınıza ev varsa, araç varsa, banka hesabınızda sürekli gelen giden para varsa kredi kartı isteğiniz banka bunu görüyor ve size işsiz olsanız, öğrenci olsanız yine kart verebilir yoksa, size verdi 60.000 kart. Siz bunun 50.000 kullandınız (telefon, laptop).
Bunun asgari ödemesi 40% yani 10.000 minimum ödemeniz gerekiyor.
2'den fazla asgari minimum ödeme yapamazsın.
2 kere ödeme yaparsanız limit artmaz karta kısıtlama gelir.
3 kere asgarî öderseniz kart kapanır.

Yani önce iş bulun ya da limit az çok demeden kartınız olsun isterse 2.000₺.

2.000₺ düzenli ödeme 10.000₺
10.00₺den 25.000₺
25.000₺den 50 veya 75.000₺ oradan 100.000₺ böyle çıkıyor her 3-6 ayda 1.

Sonuç nedir @Fur1907kan?
Eğer dag başında değilsen illa banka şubesine gitmiş olman gerek.
Gelişmeleri paylaşır mısın?
Yok gitmedim kafam karıştı ama. Bu arkadaşda çalışmıyorum 10k limit verdiler demiş yasal limit 2 bin tl değil miydi?

Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?
Öğrenciyim, herhangi bir işte çalışmıyorum. Hatta kredi puanım bile henüz oluşmadı. Ailemden dolayı hesabıma yüksek miktarda para giriş-çıkışı oluyordu. 2K limitimi 60K'ya yükselttiler. Eğer hesabınızı benim gibi aktif olarak kullanıyorsanız, para giriş-çıkışı, borsa-mevduat-otomatik ödeme talimatı vb. aktif olarak kullanıyorsanız herhangi bir gelir belgesi göstermeden alabilirsiniz. Onun haricinde bazı bankalarda ise kredi puanı olmayanlara kredi kartı dahi çıkmayabiliyor.

Hayatında hiç çalışmamış ve düzenli geliri sıfır olan birey olarak, 110bin TL kredi kartı limitim var. Neye kime göre, ne kadar veriliyor ben kendimden yola çıkarak da çözemedim.

Yok gitmedim kafam karıştı ama. Bu arkadaşda çalışmıyorum 10k limit verdiler demiş yasal limit 2 bin tl değil miydi?
Çok değişik örnekler ve sonuçlar var.
Denemesi bedava, ücretsiz.
Kimlik ile başvuru yapın.
Gelişmeleri paylaşın lütfen..

Konu sahibi kardeşim banka şubesine gidip bir başvuru yapın, kredi geçmişin yok, kredi kartı geçmişin yok, çalışmıyorsun SGK yok ve yaşında anlaşılan genç. Sana vereceği kart 2000TL limitli falan olur büyük ihtimal. Sen onu kullana kullana istediğin seviyelere çıkarabilirsin ama bu hemen olmayacak.

Bazı mesajlarda arkadaşlar demiş yok hesabına para giriş çıkış olsun falan, hesaba giren çıkan paranın kredi skorunuz ile uzaktan yakında ilgisi alakası yoktur. Sadece vadeli hesabınız varsa mesela banka bunu iyi olarak göz önünde bulundurur çünkü durağan varlıktır olumludur. Ama hesaba bilmem şu kadar girdi çıktı bunun banka gözünde zerre kadar değeri yoktur. Bu iş kredi ve kredi kartına bakar. Kredi derinliğine bakar, Findeks notunuza bakar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı