Çalışmayan USB 2.0 portları için ne yapılmalı ?

serinerdem

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu konuda bende şikayetçiyim portlarım bozuldu ve calışmıyor.
Arkadaşımdan aldığım portları bağlayınca kulaklık ve mikrofon girişinin çalışmadığını farkettim.
Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3,5" veya 5,25" ile uyumlu USB ön panel alabilirsiniz. Bu tarz bir ürün işinizi görür. Fazla araştırma yapmadım. Siz biraz araştırma yaparsanız belki daha iyi ürünlerle de karşılaşabilirsiniz.
Bir başka seçeneğiniz ise eski USB portlarını söküp yeni USB portu alıp monte edebilirsiniz. Buna da şöyle bir örnek vereyim: 1PC High Speed 30cm/1FT 2 Dual Port USB A Female to Internal 9 Pin Header Adapter PCB Motherboard Cable for PC MainBoard on Aliexpress.com | Alibaba Group

3,5" veya 5,25" ile uyumlu USB ön panel alabilirsiniz. Bu tarz bir ürün işinizi görür. Fazla araştırma yapmadım. Siz biraz araştırma yaparsanız belki daha iyi ürünlerle de karşılaşabilirsiniz.
Bir başka seçeneğiniz ise eski USB portlarını söküp yeni USB portu alıp monte edebilirsiniz. Buna da şöyle bir örnek vereyim: 1PC High Speed 30cm/1FT 2 Dual Port USB A Female to Internal 9 Pin Header Adapter PCB Motherboard Cable for PC MainBoard on Aliexpress.com | Alibaba Group
Buda bir çözüm neden olmasın. DVD Rom takılan yere takılan ön panellerden alınılabilir bunun gibi mesela. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Y5AWNTUxZjXcSEysQ&sig2=oTB1SYJK3ls9bG647e7Kcg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı