Rehber Calisthenics ile Vücut Geliştirilebilir mi?

Peki hocam, planche için pseudo planche push up yapayım mı? Planche için Kollar neysede alt taraf kalkmıyor neyi çalışmak lazım o bölge için? Dümdüz duramıyorum.
Pseudo Planche Push Up iyidir özellikle omuzlar için. Alt taraftan kastınız karın yada bacak bölgesi mi?

Hocam esneklik için hareket ve program öneriniz var mı? Zamanında vücut geliştirmeye zaman ayırdığım için şu anda calisthenicste esneklik sıkıntısı yaşıyorum.

Hocam esneklik için hareket ve program öneriniz var mı? Zamanında vücut geliştirmeye zaman ayırdığım için şu anda calisthenicste esneklik sıkıntısı yaşıyorum.
Dostum antrenman sonu her eklem için 1-2 esneme egzersizi seçip uygulaman yeterli olacaktır. Youtube üzerinden bulabilirsin hareketleri. “Shoulder stretches” “Hamstring stretches” gibi aratmalar yaparak egzersizlere ulaşabilirsin.

Toes to Bar ve ya da bara asılı L-Sit Hold, yapabiliyorsan L-Sit Pull Up (Barfiks).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…